Aktywne Wpisy

Gran +411
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
CoDwa +172
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz

źródło: bf9997fb696142bdd3f594199472e8bad17202c30441143e2d53fd3d3a595eaf
Pobierz@Vinizius: Nie pisz tak bo zaraz będzie ból i zgrzytanie zębów ze strony
zeby samochod sie zapalil to nie trzeba szybko jechac. czasem wystarczy nawet 0.05 km/h bedac ciegnietym przez lawete
Czekam aż napiszesz takie same bajdurzenie o wypadkach spowodowanych przez kierowców toyot jadących pod prąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eric2kretek: ja rozumiem, że nie znamy szczegółów, ale nie opowiadaj głupot :D eksplodowała Ci kiedyś opona? bo mi na ekspresówce i to lewa przednia i na kapciu bez problemu zjechałem na pobocze.
Ludzie jeżdżą szybko po drogach i zupełnie nic się nie dzieje. Co najwyżej wkurzają miernoty drogowe, które nie potrafią opanować auta przy 100km/h i ich wkurza jak są wyprzedzani. Pozostaje margines ludzi, którzy są totalnymi patusami i ci co przesadzają nieświadomi o swoich brakach.
Pomijając patusów, wszyscy ci ludzie
źródło: image
PobierzPrzecież nawet nie ma żadnych statystyk, które by dawały podstawy do wnioskowania, że jazda ponad limit jest niebezpieczna. Mam pismo od policji, które stwierdza, że nie ma takich danych ( ͡°
PobierzNaprawdę mam się odnosić do jakichś fantazji? Tak jechali wolno, 50 na godzinę, uderzyli w bandę stracili
@Vinizius: Nieprawda. Jesteś tylko współwinnym.
Ma sens bo wymusza, by kierowcy osiągający większe prędkości jeździli bardziej czujnie i odpowiedzialnie. To jest bardzo logiczne, chcesz jeździsz szybciej to musisz umieć
@cwlmod: Czy człowiek posiada szósty zmysł? Jeśli nie jak przewidzi że opona za kilka sekund mu eksploduje?
Może się okazać że przed tobą rozbiło się jakieś lambo bo pękła mu opona i jakiś samochód zatrzymał się na środku autostrady. Jak go wypatrzysz przy prędkości 250km/h? Przecież przy tej prędkości
@Vinizius: Wystarczy mieć sprawne auto i takie przystosowane do jazdy z wyższymi prędkościami - czyli prawie każde dostępne w segmencie D i wyżej. Wtedy pęknięcie opony to lekkie zabujanie auta, ściąganie w jedną stronę i konieczność zatrzymanie się.
Jakby to był częsty problem to było by mnóstwo trupów ludzi jadących
PobierzNo ekspert czy już Pan Bóg że zna przyszłość?
@Vinizius: OCzywiście że było. Coś mi się wydaje, że twoja zdolnośc rozumowanie nie zauważyła, że napisałem że ta pęknięta opona to pic na wodę tłumaczenie i że gość się rozwalił przez niepoprawną przygazówkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ekspert.
Pobierz