Wpis z mikrobloga

Trzeba było jechać 130km/h, a nie 230 lub więcej to by żył. Lambo bogolski bezpieczny samochód się zapalił, to ile on musiał jechać żeby do tego doszło? Przy 130km\h pewnie miałby najwyżej siniaka po uderzeniu w barierki w takiej furze. Jeździjcie szybciej tylko nie zabierajcie niewinnych ze sobą (na tamten świat). Ulice to nie tor wyścigowy majtczaki. #mecz #polska #samochody
Vinizius - Trzeba było jechać 130km/h, a nie 230 lub więcej to by żył. Lambo bogolski...

źródło: bf9997fb696142bdd3f594199472e8bad17202c30441143e2d53fd3d3a595eaf

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@cwlmod: Też jestem ekspertem ale wyższego stopnia i się mylisz. Idź lepiej rób przygazówki teslą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

bezpieczniej jest jeździć wolniej

A to już jazda ponad limit nie jest niebezpieczna?
Wprowadźmy jakąś logikę, jazda ponad limit czyli zarówno to będzie w Polsce 180 jak i 280, czyż nie? Czy Tesla tyle pojedzie? Gdyby pojechała czy byłaby to bezpieczna
  • Odpowiedz
  • 0
Też jestem ekspertem ale wyższego stopnia i się mylisz. Idź lepiej rób przygazówki teslą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Vinizius: Może w domu jesteś, ale nie tutaj ¯\(ツ)/¯

A to już jazda ponad limit nie jest niebezpieczna?

I kolejny przykład jak twoja ograniczona zdolność rozumowania nie potrafi odróżnić jazdy 180
  • Odpowiedz
  • 0
@cwlmod: A to nie czasem ty zabiłeś sarne na prostej drodze i zderzyłeś się z jakimś samochodem bo masz zerowy czas reakcji? XD. Ale to może przez ten alkoholizm o którym wspomniałeś hmmm.
  • Odpowiedz
  • 0
A to nie czasem ty zabiłeś sarne na prostej drodze

@Vinizius: Kolejne potwierdzenie, że jesteś miernotą drogową xD

masz zerowy czas reakcji

Nie no, aż tak szybko to nie reaguję., Ustaliliśmy, że nie jestem bogiem ( ͡°
  • Odpowiedz
  • 0
Kolejne potwierdzenie, że jesteś miernotą drogową xD

@cwlmod: Ktoś jest miernotą bo inna miernota przejechała sarnę? XD srogie projekcje po tym niewylewaniu za kołnierz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Prostakowi mowa intelektualisty zawsze wydaje się bełkotem

Alkoholowy bełkot to żadna mowa xd.
  • Odpowiedz