Aktywne Wpisy

wojtek-polki +127
Czyli mężczyzna który:
-ma ciągłość zatrudnienia
-nie był na L4 w ciąży
-nie był na macierzyńskim
-nie pobiera świadczeń na dziecko (800+ itp)
-nie korzysta z opieki nad chorym dzieckiem
-ma ciągłość zatrudnienia
-nie był na L4 w ciąży
-nie był na macierzyńskim
-nie pobiera świadczeń na dziecko (800+ itp)
-nie korzysta z opieki nad chorym dzieckiem
źródło: temp_file1429150910024872164
Pobierz
wfyokyga +12
W sypialni na P

Jak Trzaskowski przed wyborami organizował swój "Marsz Patriotów" to pewien dziennikarz podczas właśnie tego marszu zapytał uczestniczkę co sądzi o "Marszu Patriotów". Zaczęła go krytykować myśląc, że to konkurencyjny marsz pisu. Chwilę potem dziennikarz wyprowadził ją z błędu, że to marsz na którym uczestniczy.
Tak właśnie dzisiaj wygląda patriotyzm.
Odechciało mi się myśleć o tym kraju. Myślę teraz tylko o sobie, rodzinie, domu. Tego kraju już nic nie uratuje. Szkoda zdrowia psychicznego, żeby się tym przejmować.
Autentycznie unikam wszelkich treści politycznych, bo tylko mnie wkurzają, a ja, choćbym nie wiem jak merytorycznych argumentów używał, to i tak zdania tych piso-konfiarskich matolow nie zmienię. Wjechała idiokracja na pełnej.
W gębie pełno
Bez alternatywy nie dziwię się że został ten termin przywłaszczony przez patologię i ludzi którzy
- lewica zamiast kojarzyć się z walką o prawa pracownicze i mniejsze nierówności społeczne kojarzy się z obecnymi odklejeńcami mieniącymi się lewicą
- prawica zamiast kojarzyć się z rozwojem cywilizacyjnym kojarzy się z przygłupimi husarzami, z mózgiem zakutym w krzyż
jedynie ludzie używający podziału jednoosiowego kojarzą się niezmiennie.
@gr0m1t: zasada n-----------a przeciwnikow? xD
@melquiades: jakbyś wiedzę czerpał z książek a nie z tik toka to byś wiedział, że praktycznie wszystkie ruchy niepodległościowe na świecie miały i mają lewicowy lub skrajnie lewicowy wymiar xD
Prawicowa to była Targowica i Bolek Piasecki.