Wpis z mikrobloga

@Swawolny_Rymarz taki news że stycznia?

Ogromne litery 'UA' pojawiły się na jednym z pasów Autostradowej Obwodnicy Wrocławia, przy jej skrzyżowaniu z autostradą A4" - napisała Klaudia Sabok w tekście opublikowanym na stronie TuWroclaw.com. Już na początku wytłumaczyła cel oznaczenia: to informacja dla kierowców, który pas powinni zająć, by skręcić na A4 w kierunku granicy z Ukrainą. Z tekstu wynika, że na sąsiednim pasie namalowano literę "D" - ta ma wskazywać kierunek
  • Odpowiedz
@totti28: żałosne to jest, że w głosowaniu na prezydenta wybrano kibola - oszusta. Co on ma reprezentować? Każdy z kandydatów był lepszy od niego.
  • Odpowiedz
@senq87 każdy ma swoje wady i zalety. Zbliżone wyniki pokazały, że ludzie nie wiedzieli co jest większa wadą. Nie potrafisz przyznać, że w tych wyborach nie było dobrego kandydata. Gdyby wygrał Trzaskowski to było by mnóstwo komentarzy w drugą stronę. Pewnie podobnych.
  • Odpowiedz
@mako37 Polak powinien jechać każdym pasem ale nie, tutaj tylko włazimy w dupe niemcom i ukrom od wojny najbardziej, patologia to jest. Nie dziwię się takim komentarzom
  • Odpowiedz
@totti28: a co ty mam przyznawać? Brak dobrego kandydata nie zmuszał ludzi do czegokolwiek. Frekwencja była bardzo duża. Ci co szli i głosowali na niego nie zrobili tego przez przypadek. Zrzuty wobec niego pokazywały dość jasno jaką jest osobą. Słyszałem trochę argumentów jego wyborców. Podsumowaniem tego jest mój post.
  • Odpowiedz