Aktywne Wpisy
stawo +406
Chciałbym serdecznie podziękować Polsatowi, a także gościom, których zaprosił do programu "Państwo w państwie" - Wiktorowi Pełczyńskiemu (przedstawiciel kierowców), Marcinowi Taraszewskiemu (były policjant), jak i redaktorom Leszkowi Dawidowiczowi oraz Przemysławowi Talkowskiemu - za utwierdzenie mnie w przekonaniu, że warto wspierać finansowo Konfiturę. Po emisji odcinka programu dotyczącego jeżdżenia samochodem po chodnikach mam jeszcze więcej przekonania i motywacji do pomaganiu Konfiturze w monetyzacji jego działalności. Dziękuję!
#konfitura #samochodoza #
#konfitura #samochodoza #

breakdown1 +31
Ehh, papierowe ręce na tagu wyprzedają Microsoft przed wynikami. Powiedz mi @dariusz44, co się z tą młodzieżą dzieje w dzisiejszych czasach? Kompletnie nie radzą sobie z presją. Grubas tylko na to czeka…
Stare dziki z Microsoftem w portfelu zapraszam na p--o i wspólne oglądanie earnings calli 😎 ja już gotowy
#gielda
Stare dziki z Microsoftem w portfelu zapraszam na p--o i wspólne oglądanie earnings calli 😎 ja już gotowy
#gielda
źródło: image_picker_46E5EF2D-AA11-4C4E-9556-5D54EE8334F7-14111-00000486F09A8D1C
Pobierz

#orange Działa ta usługa jeszcze?