Ma ktoś może doswiadczenie w kosztach leczenia ortodontycznego luxmed vs inni ortodonci (Poznań)? Cennik podany na stronie nie jest stały, a w ramach ubezpieczenia mam 10% znizki na zabiegi. Niestety obawiam się, że ceny wyjściowe będą zawyżone i finalnie stracę tylko czas i pieniadze na konsultacje ( ͡°ʖ̯͡°)
@Cinzano: rozumiem, ze luxmed = syf? Cena nie ma dużego znaczenia w kontekscie paroletniego leczenia, jeśli jakość usług i materiałów będzie lepsza. Pytanie czy tak rzeczywiscie jest? Na google jest malo opinii
@kimeroo: ja osobiście poszukałbym kogoś z polecenia. Leczenie ortodontyczne po pierwsze trwa długo, po drugie kluczowym elementem sukcesu leczenia jest nie użyty materiał, a umiejętności i doświadczenie lekarza prowadzącego. Słyszałem, że Luxmed jako duża sieciówka zatrudnia w większości raczej mniej doświadczonych lekarzy i niestety dosyć często zdarzają się rotacje personelu, czyli może się zdarzyć, że ktoś zacznie, ktoś inny będzie kończył, jak coś nie uda to nie będzie wiadomo kto
@Cinzano: dzięki za opinie, nie mam niestety kogo podpytać. Poczytalem opinie na grupkach, google i wybralem po prostu polecany gabinet z okolicy (4.8 na 200+ opinii). Nie jednego gabinetu, który kazdy by polecal, co klient to inna rekomendacja
Cennik podany na stronie nie jest stały, a w ramach ubezpieczenia mam 10% znizki na zabiegi. Niestety obawiam się, że ceny wyjściowe będą zawyżone i finalnie stracę tylko czas i pieniadze na konsultacje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ortodoncja #zeby #ortodonta