Aktywne Wpisy
hanma +354
Ceny w Polskich kawiarniach i restauracjach to jest hit. Podwojne espresso za 15-20 zl. Kogos ostro p------o, to jest 15g kawy i 50ml wody. Jedzenie tez ma juz ogromne ceny jak za to co oferuje. Odechciewa sie jesc na miescie, nie dlatego ze nie stac, tylko dlatego ze czlowiek czuje sie j----y jak frajer na kazdym kroku #gastronomia #polska #jedzenie #napwiki

A330 +91
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@HoroLive: poważnie? Boisz się wejść do lasu? XD
Jak chłopa nimfy w lesie obsiadły to chłop musi być w kasku urodzony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: images (5)
Pobierz@rolnik_wykopowy: Beka z ciebie.
@rolnik_wykopowy: Nie wiem czy faktycznie w ostatnich latach tych kleszczy jakoś się namnożyło, ale niezależnie od tego nagonka widać bardzo podziałała. Przeżyłem dzieciństwo biegając po krzakach, polach i lasach gdzie mi się podobało i nigdy nie bałem się kleszczy. Ot, nieprzyjemny pasożyt, jak komar czy pluskwa. Raz na jakiś czas się go widzi, czasem
@Disscord93: Kleszcza łatwiej na miejskiej łące albo w parku złapać niż w lesie. Rok w rok jesienią plądruje okoliczne lasy i knieje w poszukiwaniu grzybów. A jeden jedyny raz w zyciu kleszcz u--------ł mnie na ścieżce drogi krzyżowej w parku xD
@Disscord93: No oczywiście, że ta choroba jest bardzo nieprzyjemna i pewnie, że nie chciałbym na nią zachorować. Ale 20 lat temu też była nieprzyjemna, a przecież nie prowadzono takiej kampanii na rzecz przeciwdziała i nie zniechęcano aż tak do chodzenia po lesie czy trawie.
@Nalcor A ja na przestrzeni całego życia nie miałem ani jednego kleszcza, a wychowałem się na wsi i od dziecka łażę po łąkach, zaroślach, drzewach i lasach. Zwyczajnie bawi mnie ta psychoza, bo kleszcze są od zawsze, a medialna sraczka na ich temat od może 10 lat.
@swiadomy_anakolut Otóż to, nic dodać, nic ująć.