✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy 2400 kcal będzie dobre na redukcję dla faceta pracującego fizycznie? Nie jakość ciężko, do tego 3 treningi domowe typu pompki. 32 lata, 173cm, 90 kilogramów. Coś tam w życiu ćwiczyłem i nie jestem typowym ulancem. A może zacząć od wyższego poziomu np 2600-2700? I jeszcze kwestia białka - więcej czy może mniej kosztem węgli? #dieta #mikrokoksy #redukcja
@mirko_anonim: zależy czy chcesz najpierw wyczuć swój organizm, czy od razu mocniej agresywnie zrzucać. Na 2400 pewnie będzie lecieć szybciej. Generalnie na ilu nie zaczniesz, dajesz sobie z 2 tygodnie obserwuejsz jak się zachowuje waga ciała, mało leci? Kalorie w dół/więcej ruchu, leci za szybko? Trochę w górę kalorie. Z czasem wiesz mniej więcej jakie jest twoje realne zapotrzebowanie i jesteś w stanie sobie to bardziej zoptymalizować, bo o ile
Czy 2400 kcal będzie dobre na redukcję dla faceta pracującego fizycznie? Nie jakość ciężko, do tego 3 treningi domowe typu pompki. 32 lata, 173cm, 90 kilogramów. Coś tam w życiu ćwiczyłem i nie jestem typowym ulancem. A może zacząć od wyższego poziomu np 2600-2700? I jeszcze kwestia białka - więcej czy może mniej kosztem węgli? #dieta #mikrokoksy #redukcja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt