Aktywne Wpisy

Teuvo +53
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

Hortennsia +23
Oglądałem kiedyś Amandę od #kiszak i pysznych ziemniaczków. Na początku robiła fajne cosplaye do streamowanych gier.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
źródło: temp_file8491422774735353148
Pobierz

Joanna Kaczmarek, Nadleśniczy – joanna.kaczmarek@szczecin.lasy.gov.pl
Jacek Brzostowski‑Jarek, Zastępca Nadleśniczego – jacek.brzostowski@szczecin.lasy.gov.pl
Michał Kaczmarek, Komendant Posterunku Straży Leśnej – michal.kaczmarek3@szczecin.lasy.gov.pl
@Alcadent: poczytaj o tej klinice SPP ZOZ im. dr St. Deresza w Choroszczy tu masz informacje: Na wizytę umówić się można telefonicznie (tel. 85 719 10 91 wew. 353, 723 579 222), bądź mailowo: