Wpis z mikrobloga

@maciej-wlos: Gadką, pewnością siebie i poziomem mitomanstwa bije geja wyraźnie. Problemem jest wzrost - 15 cm mniej od geja i ewidentnie coś jest nie tak z jego tinderem. Nie wiem czy podrywa na zbyt dobre foty, ale sporo lasek od razu rozpoznaje co i jak i nie chcą kontynuować znajomości. U geja laski zdecydowanie rzadziej laski wycofywały się przez brak zgodności geja ze zdjęciami.
Ma potencjał, ale są tez duże
  • Odpowiedz
@maciej-wlos: jak każdy świeży patostreamer. Warto nie przekreślać typa, bo ma duży potencjał na bycie konkurencją kubusia. Już nie mówiąc, że taki jak on może się więcej w niedługim czasie pojawić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@HexenHeretic: ona się kleiła pod koniec do niego, ja z moimi 173cm wiem jak to wygląda przy takich dziewczynach. Sprawia wrażenie gościa przy którym nie na nudy, jak pracujesz w fabryce smrodu czy frytek to dla nich to odskocznia
  • Odpowiedz
@HexenHeretic: Gej wygląda przeciętnie i się nie wyróżnia, najwyraźniej przyjmują że mogły z takim typem pisać (wśród swoich 700 par jak Najmanica można się zgubić xD), za to Zachar jest nietypowy bo rudy, kręcone włosy, broda, wzrost, tu już bardziej będą kojarzyć że np. brodaczy zawsze skipują. No i wzrost pewnie jest dla niektórych szokujący jak przychodzi typowa wyrośnięta Julka 170.
  • Odpowiedz
@KonTrojanski6-10-21: zwróciłem na to uwagę, ona się zaczęła ostro w------ć jak kapnęła się że 90% atencji daje tej najładniejszej. Był taki moment że zapytał o coś tę wysoką, ona mu odpowiadała, a ten nawet nie dosłuchał do końca i zaczął pytać o coś brunetkę. Wtedy ta duża zrobiła dziwną minę i zaczęła go od tego momentu ostrzej cisnąć xD
  • Odpowiedz
@elegancki-pan: To tez, ale ona chyba czuła się najbardziej oszukana bo to ona z nich trzech była umówiona z Oskarkiem, którego nie było. Ale nie oglądałem od początku więc mogłem coś pokręcić.

@PZt37: Sam Krasnal często udaje kolegę Tinderowicza, więc ma świadomość, że zbyt odbiega od wizerunku, na który zostały poderwane.
  • Odpowiedz