Wpis z mikrobloga

@pasza03 straszne. Wzór matematyczny nie ułożył się po myśli PiSu. Chyba właśnie w tym wszystkim chodzi o to by sprawdzić czy te anomalie są prawdziwe. Zwłaszcza, że jego obliczenia pokrywały się z nieprawidłowościami, której wypłynęły do tej pory.
  • Odpowiedz
  • 2
@szychun jego bublem poważni naukowcy wytarli podłogę. Jego „wzór” był bardzo mocno zmanipulowany i wykorzystany tylko w jedną stronę. Jak ja ci powiem, że wszyscy Polacy są mordercami, bo mój „model” pokrył się z dzisiejszym zabójcą z małopolski to zgodzisz się ze mną?
  • Odpowiedz
@pasza03: a jak się okaże że w większości tych komisji wyjdą jakieś nieprawidłowości to odszczekasz te obraźliwe obelgi czy utkasz mordę i udasz że nic takiego nie było? Niech ktoś ułoży taką analizę ale dla drugiego kandydata i też można to sprawdzić przecież.
  • Odpowiedz
  • 2
@lena1234: chyba jesteś jakaś opóźniona ze swoimi informacjami, bo już nawet osoby z obozu PO przestały się powoływać na gniot od kontka, który został zmiażdżony przez wielu ekspertów XD Odszczekiwać coś to może twoja matka co najwyżej.
  • Odpowiedz
@pasza03 to jeśli jego wzór jest bublem to wyjdzie to przy ponownym przeliczeniu. To chyba lepiej do tego dopuścić i dać mu się skompromitować?
  • Odpowiedz
  • 3
@szychun: a to może co wybory liczmy po 10 razy wyniki, bo ktoś jakiś inny wzór przedstawi, co? Bez żadnej podstawy prawnej? Na kartach, które niepilnowane leżą w urzędach. Brzmi jak super pomysł. Zresztą w sumie już ci nie odpisuję, bo wasza teoria o fałszerstwach upadła całkowicie i już nawet politycy PO powoli się od tego dystansują XD Po tym jak zgruzowana została teoria kontka na milion różnych sposobów.
  • Odpowiedz
@pasza03 ale co jest złego w ponownym przeliczeniu głosów? Nieprawidłowości już wychodzą i skąd mamy mieć pewność, że nie ma ich więcej? Jak się kasjerka w sklepie pomyli i weźmie od Ciebie za dużo kasy to też trzeba odpuścić "bo raz już liczone było"?

Jak się okazuje sposób liczenia głosów jest wadliwy i może zakłamywać realny wynik. Jeśli politycy nie wymyśla lepszego systemu, niż jest obecnie, to wolę by ponowne liczenie
  • Odpowiedz
@pasza03: rzucasz się jak g---o w przeręblu pisowski pomiocie. Zarzygałeś cały wykop pisaniem o "doktorze Kmiotku" itp. inwektywami, masz jakąś obsesje na punkcie zdeprecjonowania ponownego przeliczenia głosów.
  • Odpowiedz
  • 2
@szychun: jest w tym to złego, że działa się na podstawie i w granicach prawa, a nie ma żadnego przepisu umożliwiającego przeliczenie WSZYSTKICH głosów. Przeliczać można ewentualnie te komisje, których dotyczą protesty wyborcze, które są odpowiednio uargumentowane i zawierają dowody.
  • Odpowiedz
@pasza03 a gdzie ja Ci napisałem, że wszystkie mają być przeliczone? Zresztą prokuratura też sie tego nie domaga. Skoro są podejrzenia, że gdzieś coś poszło nie tak to prokuratura ma prawo się tym zająć. I powinna. Bo jako obywatele powinnyśmy wiedzieć czy nikt naszego głosu nie zmarnował.

Poza tym śmiesznie brzmi, jak pis nagle staje w obronie prawa. I to jeszcze w kontekście wyborów.
  • Odpowiedz
  • 0
@lena1234: nie potrafisz dyskutować na argumenty to obrażasz mnie i przypisujesz mi słowa, których nie napisałem :) Ty nie masz żadnej wiedzy politycznej, więc to jest taka twoja obrona. Nigdzie nie nazwałem go kmiotkiem (chociaż miałem ochotę ale rezygnowałem z tego). Mam nadzieję, że to odszczekasz jak przejrzysz mój profil :)
  • Odpowiedz
chyba jesteś jakaś opóźniona

@pasza03:

Odszczekiwać coś to może twoja matka co najwyżej.

To jest twoja kultura wypowiedzi więc nie dziw się że odpisuję ci w słowach zbliżonych do twojego poziomu.
  • Odpowiedz
  • 0
to odszczekasz te obraźliwe obelgi czy utkasz mordę

@lena1234: Po pierwsza sama zaczęłaś korzystać z takiego języka, ja tylko odpowiadałem ci na twoim poziomie. Ale mniejsza z tym, może odniesiesz się do merytorycznych treści, czy nie masz nic ciekawego do napisania? Mam nadzieję, że nie próbujesz zamaskować swojego braku wiedzy tym postem powyżej, odchodząc od głównego wątku.
  • Odpowiedz