Aktywne Wpisy

camelinthejungle +256
Nagranie zamachu Kirka powinno służyć jako symbol przyszłości, którą chcą nam zaserwować fetyszyści szerokiego dostępu do broni. Teraz jak się lewak z prawakiem u nas nie zgadza, to sobie pokrzyczą i się rozejdą, ewentualnie ktoś w łeb dostanie. Sprzedawajmy w Lidlach karabinki, to spory światopoglądowe wariaci będą rozwiązywać w sposób definitywny.
Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska
Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sikpi +1109
źródło: 1000013854
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJak się okazuje sposób liczenia głosów jest wadliwy i może zakłamywać realny wynik. Jeśli politycy nie wymyśla lepszego systemu, niż jest obecnie, to wolę by ponowne liczenie
Poza tym śmiesznie brzmi, jak pis nagle staje w obronie prawa. I to jeszcze w kontekście wyborów.
@pasza03:
To jest twoja kultura wypowiedzi więc nie dziw się że odpisuję ci w słowach zbliżonych do twojego poziomu.
@lena1234: Po pierwsza sama zaczęłaś korzystać z takiego języka, ja tylko odpowiadałem ci na twoim poziomie. Ale mniejsza z tym, może odniesiesz się do merytorycznych treści, czy nie masz nic ciekawego do napisania? Mam nadzieję, że nie próbujesz zamaskować swojego braku wiedzy tym postem powyżej, odchodząc od głównego wątku.
bodnar kapituluje :)