Aktywne Wpisy

MajaEris +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wrrronika +36
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz

Jak na razie to jestem zawiedziony. Bateria we wkrętarce ma luzy, chociaz niektorzy piszą, że to normalne, a wręcz pożądane.
Przy starcie wkrętarka "przerywa", co słychać na filmie. Tak raczej nie powinno być?
Dodatkowo, w ładowarce obydwie diody się świecą, co wskazuje na pełne naładowanie, a na baterii jedna kreska XD. Też wyczytałem, żeby niby rozładować do zera i wtedy powinna sie zresetować.
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Możliwe, że dostałem jakieś fejki, czy po prostu nowe narzędzia tak mają lub trafiłem na wadliwe egzemplarze? Zostawić i czekać aż się "dotrze" czy reklamować?
#majsterkowanie #remontujzwykopem #elektronika #elektronarzedzia
źródło: IMG_20250627_144413
Pobierz@og_kosa: no to masz szanse że ktoś ci sprzedał fejka. Generalnie ta bateria wygląda inaczej trochę niż foty z neta.
@thewickerman88: Na Allegro coś takiego się zdarza? Sklepy miały całkiem sporo opinii i większość na plus.
@bialy100k: 730 za wszystko - Wkretarka DCD796N - 370, Bateria 250, Ładowarka 110
Ryzyko coś kupować i bezpieczniej zamówić z normalnego stacjonarnego sklepu. A opinie-ludzie to idioci. Taki przykład, na aliexpress pod aukcją z fajkami potrafią pisać że wszystko ok i produkt oryginalny.
Przejrzyj wszystkie
źródło: image
Pobierz@og_kosa: Tak, to normalne. Na YT są solucje związane z luźną baterią. Patrz film. U ciebie jest nawet w miarę ciasno. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@og_kosa: Nie, nie jest pożądane, a przynajmniej nie w ten sposób. Już tłumaczę: To znaczy, że bateria może nie przylegać do kontaktów tak jak trzeba, więc jest duża szansa,
źródło: image
Pobierzźródło: 1000004254
Pobierz@monk3i: Tak, widziałem to, nawet chwilę się zastanawiałem nad tym zestawem, ale stwierdziłem że wolę jeden mocniejszy akus niż dwa słabe + ta w obi to niższy/słabszy model. Nie wiem dokładnie jaki, bo nie mogę znaleźć tam informacji, ale widzę po parametrach.
@baltazar1gabka: W tej aukcji, na której kupowałem było napisane niby, że 3 lata gwarancji + udało mi się wkretarke na