Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Turin89: Pis to moze i prawaki, moze i sfalszowali wybory, moze i obsadzili swoimi urzedy i instytucje, nakradli miliardy i sklocili nas z ukraina.
Ale przynajmniej nie sa libkami!
  • Odpowiedz
@KIaudik: Żadna dyktatura nie następowała by dawać ludziom wolny rynek i swobody obywatelskie. Mógłbym pogodzić się z niezmienialnością władzy, bo tak naprawdę mam to gdzieś, pod warunkiem, że ta władza jak najmniej by ingerowała w życie ludzi.
  • Odpowiedz
  • 3
@Turin89 Matysiak walczy o miejsce na liście. Mam nadzieję ze jej wyborcy nie sa tak głupi by drugi raz sie na nią nabrać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Turin89 PiS ma Bakiewicza i marsz niepodległości ale PO paradę równości. Który z tych marszów jest wykorzystywany lepiej wizerunkowo?
  • Odpowiedz
moze i sfalszowali wybory,

1. Przedstaw mi konkretny mechanizm pozwalający na masową skalę fałszować protokoły, przy obecności co najmniej ośmiu świadków składających nań swe podpisy.
2. Jeśli tak, to jakim cudem nasze służby specjalne temu nie zapobiegły?
3. Dlaczego raport OBWE wskazuje jedyne nieprawidłowości po stronie finansowania kampanii Trzaskowskiego, a milczy na temat rzekomych fałszerstwa?
4. CZY TO NIE JEST, ABY PIERWSZY RAZ W HISTORII ŚWIATA, GDY TO OPOZYCJA FAŁSZUJE WYBORY pod nosem opcji rządzącej?
  • Odpowiedz
Mógłbym pogodzić się z niezmienialnością władzy, bo tak naprawdę mam to gdzieś, pod warunkiem, że ta władza jak najmniej by ingerowała w życie ludzi.

@dr3vil: Znasz coś takiego jak monopol? Czy kiedykolwiek monopol był na korzyść klienta? I co wg ciebie monopol na władzę były dobry? Ja p------ę, mało masz przykładów autorytarnych rządów na świecie gdzie obywatele żrą gruz a wielki ojciec narodu opływa w luksusy? I co myślisz, że
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight: Nie mam złudzeń co do tego i wiem jak będzie w rzeczywistości. Nie bez przyczyny ktoś kto zmierza w kierunku autorytarnym w nim zmierza. Bezkarność i przywileje kosztem reszty narodu. Jeśli PiSiory mają wrócić, a na to się zanosi, to już teraz trzeba szukać sobie miejsca do życia za granicą.
  • Odpowiedz