Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +445
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Lardor +61
W końcu chcą likwidować w tym miejscu bus pas. Generalnie jak go nie było to ruch był płynny jak zrobili ten pas to nagle zrobiły się spore korki na tym odcinku #krakow
źródło: temp_file1977428670553382180
Pobierz

Ale przynajmniej nie sa libkami!
źródło: a-ja-wiem-od-kogo-wy-sa-dario-slepnac-od-swiatel
Pobierz1. Przedstaw mi konkretny mechanizm pozwalający na masową skalę fałszować protokoły, przy obecności co najmniej ośmiu świadków składających nań swe podpisy.
2. Jeśli tak, to jakim cudem nasze służby specjalne temu nie zapobiegły?
3. Dlaczego raport OBWE wskazuje jedyne nieprawidłowości po stronie finansowania kampanii Trzaskowskiego, a milczy na temat rzekomych fałszerstwa?
4. CZY TO NIE JEST, ABY PIERWSZY RAZ W HISTORII ŚWIATA, GDY TO OPOZYCJA FAŁSZUJE WYBORY pod nosem opcji rządzącej?
Czego domagali się ludzie idący w marszu niepodległości? Odzyskania niepodległości? XD
@dr3vil: Znasz coś takiego jak monopol? Czy kiedykolwiek monopol był na korzyść klienta? I co wg ciebie monopol na władzę były dobry? Ja p------ę, mało masz przykładów autorytarnych rządów na świecie gdzie obywatele żrą gruz a wielki ojciec narodu opływa w luksusy? I co myślisz, że
@BayzedMan, to Ty?