Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rancorn: To nieźle fałszerstwo, co? Baba była po prostu zmęczona i popełniła błąd a wykopki doszukują się wpływu Kamratów i innych na proces liczenia wyborów xD
  • Odpowiedz
@rancorn: ty draniu, ona była zmęczona a pomimo to ofiarnie do PÓŹNA pracowała w komisji, a tak poza tym uszanuj demokrację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mathas Piekna historia w ogóle, popełniła błąd, ale ma już długie uzasadnienie tego że wpisała akurat większą liczbę wyżej, porównanie z rankingiem i w ogóle. Zamiast zdziwienia że był błąd to od razu wyjaśnienie i od kilku tygodni stres że ktoś się dowie
  • Odpowiedz
  • 85
@Mathas: nigdzie nie napisałem że to fałszerstwo, po prostu trochę zabawne jest, że w drugiej turze, gdzie jest tylko dwóch kandydatów, a nie jak w parlamentarnych np. 100, przewodnicząca komisji popełnia kardynalny blad, tłumacząc się że odruchowo wpisała większą liczbę jako pierwsza.
  • Odpowiedz
@rancorn

Podawać wyniki w przybliżeniu i pora na csa, błądzić jest rzeczą ludzką. Każdemu się zdarza policzyć coś ważnego zupełnie na odwrót i to zatwierdzić.
  • Odpowiedz
@fraciu: a to luzik, teraz każdy kto coś ukradnie niech po prostu powie, że był zmeczony i znużony normalną uczciwą pracą i fajrant.
Polska rozwiąże przestępczość! Że też nikt na to wcześniej nie wpadł
  • Odpowiedz
  • 1
@pozdroxxx666 ale tak było zawsze, zobacz se wcześniejsze wybory. Tak naprawdę to twój głos się nie liczy tylko skala xd

Ale jak chcecie to liczcie. Nic mi do tego.

Coś mi ostanio wyskoczyło że gdzieś liczyli na nowo to Trzaskowski miał za dużo głosów xd
  • Odpowiedz