Wpis z mikrobloga

Ej, ludki z korpoświata. Jak ogarniacie takie tematy, że piszecie email lub przez komunikator do jakiejś znajomej, ale nie zaprzyjaźnionej osoby, pytając o coś i ona odpowiada. Czy wysyłacie później emali z tekstem "dziękuję za informację" czy też nie wysyłacie uważając, że to jest zawracanie d--y tamtej osobie?

#pracbaza #korposwiat
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Przypadkowy przede wszystkim pisz o co chodzi w pierwszej wiadomości a nie 'cześć' i potem czekasz aż ktoś odpisze xD cała reszta nie ma znaczenia
  • Odpowiedz
@Przypadkowy: ja nie wysyłam, bo zawsze jak wyślę to potem odkrywam że w tym co ta osoba wysłała jest coś s---------e i muszę ją pytać drugi raz i to dziwnie wygląda po tym jak już jej podziękowałem. Normalnie jakaś klątwa
  • Odpowiedz
  • 1
na teamsach to normalnie, że dziękuję, ale jak to jakieś oficjalne maile to nie kontynuuje wątku jak nie ma nic do wyjaśniania i ustalania...

@fff112: dokładnie tak samo uważam.
  • Odpowiedz
  • 0
przede wszystkim pisz o co chodzi w pierwszej wiadomości a nie 'cześć' i potem czekasz aż ktoś odpisze xD cała reszta nie ma znaczenia

@Krem: dzięki za odpowiedź. Kompletnie nie o to pytałem, ale doceniam Twoje dobre chęci pomocy. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz