Aktywne Wpisy

zajsty +293
W 29 kolejce Harry Kane cały mecz spędził na ławce rezerwowych.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL29
Pobierz
czarna_mamba +81
3 klasa szkoly podstawowej , sprawdzian z matmy, nauczyciel nie uznaje tlumaczenia syna ze sześciokąt jest wielokatem i odejmuje punkty. #zalesie #matematyka #szkola
źródło: 1000018161
Pobierz

Orientuje się ktoś czy w Niepołomicach jest jakiś obóz dla uchodźców czy co? Od dłuższego czasu przejeżdżam przez Niepołomice i ciągle widze grupki 3-8 ciemnoskórych mężczyzn 20-35lat siedzących na przystankach lub idących wzdłuż drogi wieczorami lub wczesną nocą w mieście i nawet na przedmieściach gdzie nie ma nic żadnych knajpek ani nic takiego. Praktycznie każdy przystanek zajęty taką grupką za każdym razem jak tam jestem.
#polska #niepolomice #krakow #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Polak w takiej sytuacji w Holandii siedzi na kwaterze i chleje, to już lepiej chyba i zdrowiej siedzieć na przystanku autobusowym :D