@Felixu: szmata jeb*na. Mi kiedyś taka jedna zrobiła tak, że poszła do nauczycielki i powiedziała, że nazwałem ją szmatą i matke do szkoły wzywali, a ja jej nigdy tak nie nazwałem, nigdy. W podstawówce w ogóle sie do nikogo nie odzywałem to i nie byłem tak dręczony.
@Felixu: Mnie raz koledzy z kuzynką co przyjechała do jednego z Niemiec na wakacje zaprosili "pod most". To było miejsce zabaw okolicznych dzieci, dostałem jabłka dla nich i poszedłem. Na początku było fajnie i bardzo się cieszyłem że w końcu będę mial przyjaciół. Jednak to był podstęp i ta kuzynka krzyknęła "TERAZ!" wybiegli na most, ja zdziwiony myślałem że to jakaś zabawa i wychylam się spod tego mostu, a obok
@Jerry664: jak niby? Teraz większość z nich ma normalne życie, relacje, robotę. Ja gniję bez relacji, bez znajomych na bezrobociu w powiatowym u matki I ojca. Muszę do wielkiego miasta wyjechac, bo tu to tylko sznur czeka.
@Felixu Acha czyli wolisz siedzieć na garnuszku u mamusi zamiast uczyć się nawet samemu angielskiego w domu. Zresztą w kołchozach jest pełno Areczków, które znalazły sobie tam dziewczyny i mieszkają razem w wynajmowanym. Wybór należy do ciebie.
@Tekicik: nie osiągalne jest B2/C1 jeśli nie masz kiedy używać go. To trzeba być z językiem na codzień, a nie zakuwać na blachę budowy czasów z książki
@Felixu byłam gnębiona w podstawówce przez szkolną gwiazdę, która postanowiła z koleżanką że będą udawać że mnie lubią i wprosiły się do mnie do domu. Poprosiły o coś do picia i w tym momencie zaczęły przeszukiwać pokój mój i siostry i ukradły mojej siostrze kopertę z pieniędzmi z komunii. Oczywiście potem dostałam lanie od ojca że jestem łatwowierna. A kasę odzyskaliśmy tylko dlatego że wydały tę kasę na złote kolczyki, a
@Waradin tak i nic nie zrobiono. Co najlepsze, na wycieczce 5 dniówej wychowawczyni kazała nam pozować razem bo na pewno to sprawi że "się polubimy" xd.
@Symmachus: Ode mnie z klasy z podstawówki jeden chlopak, który najbardziej wyśmiewał innych uczniów, roznosił plotki (a miał wiedzę, bo jego stary był policjantem) itd. po latach sam został nauczycielem, ktoś go zaprotegował do pracy w technikum. Rozmawiałem z osobami, które uczy i teraz on już jako nauczyciel wyśmiewa na lekcji uczniów. No wiec sama widzisz jakie osoby pracują w szkołach.
@Felixu: A to k___a