Wpis z mikrobloga

@PiersiowkaPelnaZiol: ale abonamentów dla wybranych za 10 zł to nie ruszą.
Niech będą takie stawki za godzinę, ale dla każdego. A nie jeden mieszkaniec ma płacić za godzinę postoju tyle samo, co inny za cały miesiąc.
  • Odpowiedz
@goferek: źle kliknąłem, chciałem odpisać opowi. a abonament za dyszkę, z tego co widzę to jest równie łatwo ogarnąć - jesteś zameldowany, posiadasz pojazd, rozliczasz podatek. to chyba nie jest mount everest biurokracji?
  • Odpowiedz
a abonament za dyszkę, z tego co widzę to jest równie łatwo ogarnąć - jesteś zameldowany, posiadasz pojazd, rozliczasz podatek. to chyba nie jest mount everest biurokracji?

@elberet: musisz być zameldowany przy wybranych ulicach, aby go dostać. Płacisz podatki w Krakowie, mieszkasz w dzielnicy bez SPP, płać za parkowanie jak turysta.
  • Odpowiedz
@elberet: musisz być zameldowany przy wybranych ulicach, aby go dostać. Płacisz podatki w Krakowie, mieszkasz w dzielnicy bez SPP, płać za parkowanie jak turysta.

@goferek: XD to nawet ja tego nie wiedziałem. Powodzenia że student czy osoba dojeżdżająca będzie miaal zameldowanie.

Kraków mając dlug 1 mld złotych idzie mianem o najbardziej nieprzyjaznego miasta w PL
  • Odpowiedz
@goferek: taniutki abonament dla osób mieszkających w strefie parkowania to nie jest tylko krakowski wynalazek. Ilość miejsc parkignowych jest skończona i to dobrze, że samorząd woli dać udogodnienia mieszkańcom danego obszaru, którzy zrzucają się na funkcjonowanie swojego miasta.

@PiersiowkaPelnaZiol:
  • Odpowiedz