Aktywne Wpisy

algus +155
Małe #chwalesie Przebiłem 8k netto w mieście gminnym 25k mieszkańców. Przed skończeniem 30 lat. Ja wiem, że wszyscy tutaj #programista15k ale ja jestem tylko skromnym kierasem niższego poziomu w małym zakładzie produkcyjnym ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pracbaza
źródło: image
Pobierz
miji1000 +3
#gielda czym się zajmujecie na codzien? Pisze za 2 lata mature i chciałbym się dowiedzieć w jaka najlepsza dziedzinę iść żeby zbierać kapitał na xtb? Proszę pomozcie

źródło: temp_file1084116114304281018
PobierzKażdy ma prawo do tego żeby jego głos był poprawnie policzony. O to właśnie chodzi xD
@badreligion66:
źródło: obraz
PobierzxD oblężona twierdza
@darek-jg: termin jest instrukcyjny, btw to śmieszne że partia polityczna ma własny sąd
Mam ogromną prośbę. Dodawaj link do oryginalnego wpisu dla screenów z X. Tworzę archiwum takich spinów i byłoby mi łatwiej, bo nie musiałbym ich szukać. Może być w osobnym komentarzu.
Tam pisowcy więcej komisji przygotowaliście na korzysc Trzaskowskiego czy tylko 2 macie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pewno na większej skali 1500 najbardziej podejrzanych statystycznie komisji też wyjdzie po równo "pomylek" w jedną i drugą stronę, zgodzicie się ze mną pisowcy chyba? ( ͡° ͜ʖ ͡°
Jak sobie pomyślę, że młodzi konfiarze teraz wybrali bandziora, czyli zaakceptowali to wszystko to mi opadają ręce
Prawactwo po prostu nie może zrozumieć, że ktoś nie musi być cynikiem, tylko po prostu zależy mu na ucziwości.
@badreligion66: no przecież o to od początku chodziło, tylko pisowcy oburzeni XD