Hej kolejowe świry! Czy kupowanie biletów intercity na stronie pkp działa poprawnie? Bo jak chciałem sobie kupić bilety na przejazd na za 2 tygodnie, to wyświetla mi się brak danych o wolnych miejscach. Jako niezalogowany to mogę kupić max 1 bilet, dopiero po zalogowaniu mogę wybrać więcej niż 1 bilet. Martwię się żeby nie wpierdzielić się w jaką kabałę, ktoś miał podobne "przygody"? Czy może ludzie wykupiują jak szaleni bilety? #koleje #pkp #pytaniedoeksperta
@Rdzawo_brody98: Dwatygodnie przed wyjazdem nad morze to się zaczynają wolne terminy w sierpniu. Teraz trzeba polować albo jechać mordownią (Słoneczny jedzie w tym roku?).
@lavinka: @Tagliacozzo problem chyba rozwiązany, strona im chyba lekko swiruje, po zalogowaniu normalnie widziałem dostępność miejsc i coś kupiłem. Na szczęście nie nad morze w inne miejsce, bo jakoś takie kirunki i to w wakacje mnie odstraszają
@Rdzawo_brody98: Pisałam o kierunku morskim. Kierunki wszelakie przed wakacjami zawsze mają puste miejsca nawet tydzień wcześniej, ale pociągi nad morze są zatkane.
Czy kupowanie biletów intercity na stronie pkp działa poprawnie? Bo jak chciałem sobie kupić bilety na przejazd na za 2 tygodnie, to wyświetla mi się brak danych o wolnych miejscach. Jako niezalogowany to mogę kupić max 1 bilet, dopiero po zalogowaniu mogę wybrać więcej niż 1 bilet. Martwię się żeby nie wpierdzielić się w jaką kabałę, ktoś miał podobne "przygody"? Czy może ludzie wykupiują jak szaleni bilety?
#koleje #pkp #pytaniedoeksperta
@Rdzawo_brody98: Pisałam o kierunku morskim. Kierunki wszelakie przed wakacjami zawsze mają puste miejsca nawet tydzień wcześniej, ale pociągi nad morze są zatkane.