Wpis z mikrobloga

#wybory Największy plot twist tego jest taki że ludzie, którzy dziś rządzą, doszli do władzy właśnie dlatego, że społeczeństwo miało dość TVP-owej propagandy, podejrzanych akcji w państwowych instytucjach ustawionych pod jedną partię "łamania demokracji" i absurdalnie konserwatywnego prawa aborcyjnego. Po 2 latach TVP jest taką samą propagandą tylko w drugą stronę, demokracje mają gdzieś podważając wybory - nawet licząc się z wojną domową, a w kwestiach aborcyjnych nic się nie zmieniło. Genialne xDxD, nie ma to jak dbać o własny elektorat jak dobrze pójdzie to przy PO zostaną sami fanatycy, łelita i zapatrzeni w siebie aktorzy.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KooStart: No widzisz, już sam stwierdzasz, że jednak nie jest tą samą telewizją, tylko bardziej soft. Nawet nie ma po co dalej ciągnąć tego tematu.
  • Odpowiedz
TVP jest taką samą propagandą tylko w drugą stronę

@KooStart: naprawdę? Nadal są takie materiały i paski?

demokracje mają gdzieś podważając wybory

no własnie w obronie demokracji chcą przeliczenia głosów gdy wyszło że oszuści przekładali głosy na pis
assninja - >TVP jest taką samą propagandą tylko w drugą stronę

@KooStart: naprawdę? ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
demokracje mają gdzieś podważając wybory -

@KooStart:

- postuluj przeliczenie głosów tak by się upewnić czy żaden glos nie został zmarnowany, na podstawie faktycznych sytuacji z kilkunastu komisji wskazujących na takie prawdopodobieństwo,
- „demokracje
  • Odpowiedz
@KooStart: serio nie kumam, czy przeliczenie głosów jeszcze raz to aż taka ujma? Przecież tam nie powinno być żadnych, ale to absolutnie żadnych wątpliwości kogo wybrali. I na tym powinno zależeć każdej ze stron. Przed każdymi wyborami wszędzie trąbią że trzeba iść głosować, bo to święto demokracji i obywateli, że każdy głos jest ważny. A później się okazuje że jednak kilkaset głosów jest nieważnych, bo się ktoś w komisji pomylił.
  • Odpowiedz
@KooStart: może nie tak hardkorowo jak za pisu ale wciąż wiadomości w TVP ogląda się z lekką dawką krindżu bo widać że liżą dupę KO
  • Odpowiedz
@Arktosik: 'nasi' 'wasi'. Obrzydło mi już to dzielenie siebie na nawzajem. To największa krzywda jaką polscy politycy uczynili obywatelom przez ostatnie lata. Chciałabym po prostu żeby wynik nie budził wątpliwości.
  • Odpowiedz
  • 1
@KooStart Wynik wyborów przyjąłem z godnością, różnica i tak była mała. Ale gdyby wygrał Rafał to PiS chciałby robić zamach stanu, tyle mają honoru.
  • Odpowiedz
@Arktosik: ah czyli albo wygrał Nawrocki albo oszustwo, rozumiem XD Taka jest właśnie różnica między normalnym człowiekiem, a akolitą - jak by wyszło że po przeliczeniu dalej wygrywa Nawrocki to spoko, widocznie taka wola narodu, niech ma co chce. Ale nie, jak by się okazało że to zmienia wynik to wtedy zamach stanu, ukradzione wybory i koniec demokracji, co? I ty śmiesz zarzucać komuś że chce skręcić wybory XD Sale
  • Odpowiedz
@Gluptaki: 9 osobowe komisje w całej Polsce z mężami zaufania i chcecie powiedzieć że wybory zostały sfałszowane. Ja wiem ze marzy się Rumunia i Francja, wybieramy tak długo aż wynik będzie poprawny.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gluptaki: A powiedz mi jak miałoby się to odbyć? Jak to jest precedens którego nigdy nie robiono i nikt do końca nie wie jak są zabezpieczone te karty do głosowania.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gluptaki: no ale przecież wygrał Nawrocki więc gdzie tu masz problem? A komisje w których były nieprawidłowości zostały ponownie przeliczone więc o co chodzi?
  • Odpowiedz