Aktywne Wpisy

rales +2101
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
Rad-X +17
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

Niedawno otrzymalem list, ze enea chce montowac na dzialce obok linie kablowe ze stacja transformatorowa. W tym celu chca abym wyrazil zgode na prace remontowe ktore przebiegalyby na drodze, ktorej jestem wspolwlascicielem. Z racji swoich uprzedzeń nie chce wyrazac na to zgody. Pan z enei zalecil abym przemyslal temat i zastanowil sie nad warunkami, ktore mnie usatysfakcjonuja - ile kasy chce za to otrzymac.
Czy ktos przerabial podobny temat i jest w stanie cos zasugerowac? Byc moze warto poprosic ich aby pierwsi rzucili jakas kwota?
Miejscowosc to wies - pol godziny od miasta wojewodzkiego
#enea #pytanie #energetyka #tauron