Aktywne Wpisy

wfyokyga +38
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
Karolaaa555 +6
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

#pracbaza #hr #korposwiat
źródło: temp_file1704525408792131342
Pobierz@dupox: ??
Raczej julką po socjologii która innej pracy by nie dostała
@dupox: Kiedyś pojechałem 300km na rozmowę bo rekruterka powiedziała że "firma produkuje zbiorniki ciśnieniowe". Na miejscu okazało się że to januszex produkujący zawory kulowe.
A ja mam się martwić że moja czcionka/cv jest "niedopasowane" do ogłoszenia?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzCzyli to firmyz potrzebują hrówek do czegoś a nie hrki firm żeby gdzieś pracować? Trzymają je mimo że żadnego dochodu bezpośredniego nie
@BialyCrossaintXDDL: zależy od organizacji i stanowiska. są pozycje, gdzie się 'robi, żeby robić', są pozycje, gdzie patrzy się na rezultaty pracy.
Inna kwestia, że z mentalem kodoklepca, którego nic nie interesuje - dość szybko osiągniesz swoje maksimum i tam zostaniesz.