Wpis z mikrobloga

@Formbi: Zawsze mogę nie odczytać, a tu zasrał cały tag. Zamiast zgłaszać szpinaka to memami chce zlikwidować Noffaka. Takie to działania „antylateksów” z wykopu z knurem AntyLateksowy na czele. Gardze najbardziej tym petem.
  • Odpowiedz
  • 14
@MilaKa88: Zgłaszanie zgłaszaniem, ale ja od dawien dawna działam metodą wbijania szpileczek w Lateksów i jak widać ze skutkiem. Mariola groziła mi za to POzwem, a Sławeczek nawet pokazał (co prawda ocenzurowane) moje grafiki na filmie "wyjaśniającym". Boli ich to bardziej niż ci się wydaje. A jeśli przeszkadzają ci memy, możesz przecież dodać mnie na czarną listę i nie będziesz ich widzieć w ogóle.
  • Odpowiedz
@Image546: ale chłopie od dwóch dni zawalasz czat, nie widzisz? Idź tam temu wymoczkowi AntyLateksowy spamuj na dc. I tak tu przyleci tak jak z Hejto. Potężny knur.
  • Odpowiedz
@TheNightManager: Liściem może mnie postrasz, tak jak Thiz 25.05.25 albo zniszczeniem życia. Kolega Thiz bardzo mało wam powiedział, a jeszcze wczoraj wypisywał mi groźby na priv. A ojca mi sam z Mein Kraft ruszył. Wymoczku czytaj, a nie oceniaj od razu.
  • Odpowiedz
  • 4
@MilaKa88: No to mówię, możesz dodać mnie na czarną. Nie będę miał o to żalu. To pokojowe rozwiązanie. A z tego, co widzę, to większość użytkowników lubi sobie przeglądać takie obrazki uderzające w Ekipę MCz.
  • Odpowiedz
@MilaKa88: Syndrom oblężonej twierdzy i wykręcanie kota ogonem. Rozmowa w internecie, wszyscy słyszeli i opinie są raczej jednogłośne. W ogóle jeszcze przed chwilą mi wyskakiwałaś, że wiesz kim jestem, a teraz dyskusja? XD weź się zdecyduj. A tak przy okazji, to nie miałaś zakazu na dyskusje z "podrzędnymi nickami"? XD
  • Odpowiedz
@TheNightManager: Sprawa jest taka, zgłaszam Cię, że Mnie razem z Thizem nękasz. Papier wysyłam administracji wykop, dalej dają Mi Twoje namiary. Później masz rozmowę z mamą z którą mieszkasz. A rozmowę od 2 min to możesz sobie słuchać. Od 4 miesięcy typ mnie nęka i jak mnie bardzo w------z to polecisz z nim i tyle. A teraz odmaszeruj.
  • Odpowiedz
@MilaKa88: a jak Ty z tagu robiłaś pamiętniczek i pisałaś X postów z rzędu do jakiś okołoszkolnych randomów to było spoczko. Fakt, mnie też drażni sranie mało śmiesznymi memami co 5 - 7 minut, ale Ty też lepsza nie byłaś w piku swojej spamerskiej kariery.
  • Odpowiedz
@MilaKa88: Spamowałaś spamowałaś. Później niektóre posty usuwałaś sama, niektóre spadały Ci przez moderacje. Idź się napinać może przed pluszowymi misiami w pokoiku u tatusia. Tu na nikim rynsztokowe zagrywki nie robią wrażenia.
  • Odpowiedz
@MilaKa88: co?? xD Ty jesteś chora. Do dziś powtarzasz głupoty, że ci groziłem "liściem", gdzie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, bo jasno pisałem w kwestii Łukasza, tygodnie temu.
To ty dzwoniłaś i mi groziłaś a teraz mówisz, że ja to robiłem pisząc do ciebie? Co XDD odpisałem tylko na te twoje smsy, pisząc że jak najbardziej składaj pozew, to będę miał dane, by cię dojechać prawnie, bo dowody są w
ThiZ - @MilaKa88: co?? xD Ty jesteś chora. Do dziś powtarzasz głupoty, że ci groziłem...

źródło: 1000010599

Pobierz
  • Odpowiedz