Wpis z mikrobloga

@Dinkozaur30: Czasami ktoś na YouTube w komentarzach coś napisze, że mieszka w okolicy, zna ich itp. Podobno typ zalał niefortunnie. Generalnie ona na tym filmiku ma 35 lat i podobno jest już babcią xD Różne historie przewijają się w komentarzach, ciężko powiedzieć ile w nich prawdy. Czytałem, że gość ma teraz jakiś zakład mięsny, ale ktoś inny mówił, że jest kierowcą. Ogólnie historia z zalaniem wydaje się legitna, często jest
  • Odpowiedz
  • 27
@justAnotherOne: Gdzies też czytałem relacje że typ samobója strzelił. Potwierdzeniem było, że jego konto na FB od dawna jest nieaktywne. Może coś się zmieniło, nie wiem, jestem już za stary na stalkowanie takich rzeczy xD
  • Odpowiedz
Ma ktoś całą relację z tego wyjątkowego dnia? Kiedyś latał oficjalny film na YouTube, jednak aktualnie nie mogę go znaleźć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Gdzies też czytałem relacje że typ samobója strzelił (...) Może coś się zmieniło,

@Plp_: Znaczy, że zmartwychwstał? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Znaczy, że zmartwychwstał? ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Hawwa: tam ogólnie epopeja była, koleś raz pisał że jest świetnie, raz że załamany, innym razem jego nowa pasierbica wrzucała foty z całą szczęśliwą rodzinką, a na koniec typ napisał coś w stylu "to już koniec, nie mogę tak dalej" czy coś w ten deseń, po czym wygasła aktywność na jego FB. Może w końcu coś napisał, to tak
  • Odpowiedz
Nie znam tej rodziny, nie śledzę ich historii, "szczęśliwą fotkę" widziałam jeden raz - tu na tym portalu - przez sekundę podczas przewijania. Twój komentarz mnie lekko rozbawił, więc postanowiłam również rzucić żartem i to tyle. Jednak doceniam to, że chciało Ci się temat rozwinąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@Plp_ na 100% kiedyś na mirko było wrzucone potwierdzenie (w formie dużej grafiki że strzałkami) że gość odwalił an hero. I w sumie to mu się nie dziwię ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz