Aktywne Wpisy

CerealExperiment +32
Chciałbym się tu znaleść
źródło: 1000009036
Pobierz
Micro-Jet +20
No nie mogę. Trump ogłosił, że może wyjść z wojny bez otwierania cieśniny.
#usa #iran #bekazpomaranczowegokloca
#usa #iran #bekazpomaranczowegokloca

Witajcie mireczki! Piszę z anonimowego, bo już jakiś czas temu usunąłem ponad 15 letnie konto. Nie ukrywam, że pomimo tego przeglądam tak samo, tylko będąc niezalogowanym xD. Do dzisiaj mogłem z grubsza cieszyć się pełnią wykopu, nie mogąc przy tym się udzielać - co zaliczam na plus. Oczywiście brak czarno listo trochę doskwiera, ale da się żyć.
Znaczy dało się żyć xD. Bo aktualnie będąc niezalogowanym nie można rozwijać i czytać wpisów ukrytych pod tekstem "Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...". Wszyscy raczej wiedzą, że oprócz golizny itp. czasem niestety pod tym ostrzeżeniem kryją się całkiem normalne i wartościowe wpisy. Czasem sam nie wiem dlaczego mają one +18, ale się domyślam.
Dziękuję Ci @m__b za tą wspaniałą zmianę dla użytkowników niezalogowanych. Na pewno dzięki temu założę konto xD.
Tak naprawdę to kolejna drobna cegiełka do tego, żeby przestać tu zaglądać w ogóle.
Przykre jest to jak złe zarządzanie i braki adekwatnych inicjatyw zepsuły tą przestrzeń, w której niegdyś kwitła społeczności wykopu. Teraz to jest jak ogród bez wody, za to nastawiane billboardów pomiędzy chwastami.
Pozdrawiam resztki wspaniałych ludzi, którzy jeszcze mają wytrwałość dbać o fajną zawartość i pozytywny klimat w tym usychającym miejscu.
#wykop #mirko
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt