Aktywne Wpisy

Moonman +4
garaż wolnostojący vs garaż w bryle domu, biorę po 500 od każdej drużyny i słucham państwa #budowadomu
gdzie garaż
- wolnostojący 36.8% (529)
- w bryle domu 63.2% (910)

wykop +9
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz

Mirki, szukam jakiś pomysłów na projekt ale ciężko idzie. To co potrzebowałem to zrobiłem -> automatyczne podlewanie roslinki i stacje pogodową. Uczę się, to moje jedyne projekty. Macie może jakieś pomysły albo gdzie szukać inspiracji. Coś z wykorzystaniem mikrokontrolerów
Myślę by zrobić samochodzik/robota. Arduino od sterowania + rasperka z kamerką. I po wifi się łączyć. Co myślicie?
Albo moduł bezprzewodowy do używania domofonu z poziomu smartfona
@gmekowsky czemu nie na arduino? Tzn nie upieram sie z nim (chociaz mam pare leżących wolnych xD)
@JestemKaspi A jak sam model robisz. Drukujesz sobie w drukarce 3d? kupujesz pojedyncze częsci? Czy może model gotowy a zajmujesz się resztą
Jak masz bramę to sterownik do bramy na dalszy zasięg
Wiesz, tyle tych stacji pogodowych jest, że sam nie wiem którą. Plus większość robiłem sam. Jedynie co mam zapisane i kieedyś oglądałem to
https://www.youtube.com/watch?v=UA-aKUzlbEM&t=1s
Nie jest to moja ale pamiętam, że ten film był dla mnie wyjściowy