Aktywne Wpisy

yourgrandma +124
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
PannaBezSpiny +146
źródło: temp_file615671172398574709
Pobierz

Czy taka gra może coś wyglądać gorzej przy skalowaniu z 1440p do 4k w porównaniu do wyświetlania w natywnym 1440p na monitorze o niższej rozdzielczości i takiej samej przekątnej?
#monitory #pcmasterrace #komputery
Jak przeksalujesz ją po prostu zmieniając rozdzielczość to na 99% będzie wyglądać gorzej, na LCD liczba pikseli jest stała a 4k się nie dzieli przez 1440p. Dzieli się przez 1080p, ale grasz w fhd na 27" wtedy i masz obrazy jak natywne fhd na 27" czyli gorzej niż na 24" standardowo
Jak użyjesz do tego upscalera to powinno być ok - w sumie 1440p upskalowane do 4k powinno wyglądać nieco
Sam mam od dawna 28 w 4K i to najlepszy wybór ever, kiedyś miałem 2 monitory ale wyrosłem z tej głupoty.
Pozdrawiam z 4k 55cali oleda, gierki zajebiste, czcionki też zajebiste.