Wpis z mikrobloga

#gielda #orlen #meczennicypkn

mamy to, zamknięcie tygodnia powyżej 80 zł, mamy piękne świeczki, takie grube, zielone. Tylko się cieszyć. Droga do 120 zł stoi otworem.

Myślałem, że będa kisić ale jak widać, chcieli do góry. Patrząc na PGE to jest dużo możliwości robienia ludzi w balona i robienia różnych sztuczek z boiska piłkarskiego. hat trick jeszcze możliwy więc może bujac góra dół ale jak obserwowałem kurs w okolicach 70 zł to nie było szans kupienia dołka. Szli ostro do góry.

Jeśli masz wolne 100 tys zł lub więcej i próbujesz grać, to liczy się każdy procent. Nie można sobie pozwolić na straty. Trzeba szukać najprostszych zagrań które dadzą zarobić. Trzymam się tej strategii od 2 lat i powiem wam że działa. W tym roku już ponad 20% jestem na plusie. nie będę się chwalił ile dokładnie bo wiele osób nie umie grać i tylko traci hajs.

Pamiętaj, jeśli grasz na giełdzie, to nie liczy się zysk za 1 rok, ale za 10 lat wstecz, wtedy masz potwierdzenie że twoja strategia działa. 1 rok można odrobić ale 10 lat już nie.

miłego dzionku drodzy mirki, jest pięknie, człowiek zarabia, można jechać na wakacje, Zaraz dywidenda i znowu pytanie - co zrobić z hajsem :)
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach