Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Znowu kłamstwo. Większość nie stanowili zwolennicy Traskowskiego. Tych było 3.

@Destylator_bigosu: komitety szumlewicza, zandberga, biejat, Hołowni, Trzaskowskiego, Ziółkowskiego jawnie popierają Rafałka. Z reszty składu komisji żaden nie opowiedział się za żadnym z kandydatów oficjalnie.

Każde nielegalne finansowanie powinno być sprawdzane, z tego co czytałem zajmuje się tym ABW i nawet przedstawiali informacje o tym prezydentowi. Nie czytałem aby miał jakieś
  • Odpowiedz
@Destylator_bigosu: szumlewicz w jakimś programie powiedział że od Nawrockiego woli Rafałka, Zieliński w związku z przynależnością do KO popiera Rafałka a Zandberga to chyba wszyscy wiemy kogo poparł.
Ale nawet jeśli chcesz udawać że jest inaczej to w komisji gdzie jest 3 przedstawicieli koalicji a reszta nie popiera jawnie żadnego kandydata PiSowi udało się przekręcić wyniki. Jak to świadczy o koalicji?

Poprosze o odpowiedź na moje poprzednie pytanie kolego.
  • Odpowiedz
@Destylator_bigosu: z całego walla zawalonego dlaczego Nawrocki ch@em jest wkleiles akurat ten obrazek? Ciekawa logika xd

@Destylator_bigosu https://mamprawowiedziec.pl/czytelnia/artykul/anomalie-wyborcze-raczej-nie
Poczytaj, wiem że nie Onet i nie powiedza ci co myśleć ale możesz spróbować sam. Wierzę w ciebie, uda się! Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą!

Psst, zapomniałeś odpowiedzieć na pytanko kolego :)
  • Odpowiedz