Aktywne Wpisy
sloniasek +453

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

@Destylator_bigosu: to Ty to właśnie zarzucasz (
@Destylator_bigosu: komitety szumlewicza, zandberga, biejat, Hołowni, Trzaskowskiego, Ziółkowskiego jawnie popierają Rafałka. Z reszty składu komisji żaden nie opowiedział się za żadnym z kandydatów oficjalnie.
Poproszę o linki gdzie Ziółkowski, Zandberg i Szumielewicz poparli Trzaskowskiego.
Mimo dobrych chęci nic nie znalazłem
Tego nie trzeba udowadniać, tylko trzeba to sprawdzić. Mam walczyć aby ABW sprawdzała bardziej to co sprawdza?
Bo sprawą finansowania się zajmują.
https://www.tvp.info/87330466/abw-sprawdza-kampanie-trzaskowskiego-pkw-bada-legalnosc-finansowania-reklam-w-internecie
Ale nawet jeśli chcesz udawać że jest inaczej to w komisji gdzie jest 3 przedstawicieli koalicji a reszta nie popiera jawnie żadnego kandydata PiSowi udało się przekręcić wyniki. Jak to świadczy o koalicji?
Poprosze o odpowiedź na moje poprzednie pytanie kolego.
“w jakimś programie” xD dowód bardziej niż anegdotyczny.
Kłamstwo - nikogo nie
Napisz proszę które, pogubiłem się już przy sprawdzaniu dotychczasowych kłamstw.
@Destylator_bigosu: nie pamiętam dokładnie tytułu i dnia w którym był wyświetlany program ale widziałem go na tv. Sprawdź sobie xa szumlewicza i wyciągnij wniosek
Skąd wziąłeś te 5000? Jak już ustaliliśmy z liczeniem Ci nie po drodze, z prawdą też nie
źródło: IMG_2578
Pobierz@Destylator_bigosu https://mamprawowiedziec.pl/czytelnia/artykul/anomalie-wyborcze-raczej-nie
Poczytaj, wiem że nie Onet i nie powiedza ci co myśleć ale możesz spróbować sam. Wierzę w ciebie, uda się! Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą!
Psst, zapomniałeś odpowiedzieć na pytanko kolego :)
wkleiłem to co znalazlem uzywajac google a co pokazuje wprost że klamiesz.
ktore znowu pytanie mi ucieklo?
Odpisalem: XD - to powinno wystarczyc. W linku ktory dales nie ma nic o 5000 glosow. Poza tym nie wiem skad sa te „dane”.
Nie podano metodologi badań.
No nic, dziękuję za dyskusje, była produktywna jak zazwyczaj z osobami z waszego obozu xD
Jakoś tyle razy łgać ci nie wstyd