Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +814
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Gorące zawalone typem, który przywiózł śmieci do Lidla i się dziwi, że nie chcą mu za to zapłacić xDDD
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
źródło: temp_file4043699005369485722
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1654619115_noaosw_fb_plus
PobierzW tych wyborach tak było we Wrocławiu ;)
@HrabiaTruposz: Całe lewactwo wyło "a za pełooo" jak ktoś tylko napomknął o platformie za rządów pis a teraz wielki ból d00py?
Pełna zgoda, PiS to rak i im wolno absolutnie wszystko, bo mają głupi, zdesperowany elektorat
Ludzie nie chcieli pełni władzy Tuska. Co prawda pełnia władzy PiS im już tak nie przeszkadzała. Chociaż trzeba docenić mobilizację na wybory parlamentarne i pogonienie PiSu w 2023.
Ludzie w Polsce są za prawicą, za kościołem więc nie zagłosują na lewaków a Trzaskowski ma lewackie poglądy, jakby chociaż trochę się postarał w tej kampanii i wytłumaczył elektoratowi prawicy swoje poglądy oraz
czemu piszecie co było za pełoooo, tzn za pisu
taką macie dobrą pamięć a nie pamiętacie, że obecna władza nielegalnie przejęła państwową telewizje, głównego konkurenta pozbawiała rządowych subwencji, nielegalnie finansowała kampanię swojego kandydata i nielegalnie dopuszczała ingerencję w wybory z innych krajów (i to z Węgier!), więc czemu piszecie o Sasinie a nie o tym, co odwala obecna władza? 🤡
Z
ech dobrze, że już pis nie rządzi
źródło: IMG_5572
Pobierz