Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jasak: Ej a tak jeszcze patrząc na te wybory z 2020 to pamiętacie 100%towe wyniki z DPSów?

W tych wyborach tak było we Wrocławiu ;)
  • Odpowiedz
"Wy lewaki tylko PiS i PiS a przeciesz teras żondzi PO"

@HrabiaTruposz: Całe lewactwo wyło "a za pełooo" jak ktoś tylko napomknął o platformie za rządów pis a teraz wielki ból d00py?
  • Odpowiedz
@Jasak: było tak naprawdę blisko żeby pogonić to towarzystwo pisowskie, dlaczego ludzie naprawdę wybrali Nawrockiego? O co chodzi? To była jedyna i ostatnia szansa naprawdę pozbyć się pisu. A teraz będziemy się bujać z nim jeszcze co najmniej 10 lat, a może i do końca naszych żyć
  • Odpowiedz
@MYexodus:

dlaczego ludzie naprawdę wybrali Nawrockiego? O co chodzi?

Ludzie nie chcieli pełni władzy Tuska. Co prawda pełnia władzy PiS im już tak nie przeszkadzała. Chociaż trzeba docenić mobilizację na wybory parlamentarne i pogonienie PiSu w 2023.
Ludzie w Polsce są za prawicą, za kościołem więc nie zagłosują na lewaków a Trzaskowski ma lewackie poglądy, jakby chociaż trochę się postarał w tej kampanii i wytłumaczył elektoratowi prawicy swoje poglądy oraz
  • Odpowiedz
@Jasak: @astrodamus
czemu piszecie co było za pełoooo, tzn za pisu
taką macie dobrą pamięć a nie pamiętacie, że obecna władza nielegalnie przejęła państwową telewizje, głównego konkurenta pozbawiała rządowych subwencji, nielegalnie finansowała kampanię swojego kandydata i nielegalnie dopuszczała ingerencję w wybory z innych krajów (i to z Węgier!), więc czemu piszecie o Sasinie a nie o tym, co odwala obecna władza? 🤡
  • Odpowiedz
@Jasak: nie no niemożliwe - PO rządzi od półtora roku, gdyby tak było jak mówisz to Sasin by właśnie siedział w więzieniu z długiem na te miliony. Przecież cały wykop sie zesrał, że będą pisiorów rozliczać.
  • Odpowiedz
@huncwot_: Bo póki co gorszą władzą dla mnie był PiS. Nie jestem żadnym fanatykiem PO, widzę ich mankamenty, ale jednak miałem okazję żyć będąc dorosłym zarówno za rządów pis (razem z Lepperem i Giertychem - tym samym który teraz jest w PO - tak, widzę to i się w---w***m) i widziałem jak funkcjonowała gospodarka podczas rządów jednych i drugich. Mimo tego co napisałeś wolę PO, a nie sasina. Proste?
Z
  • Odpowiedz
@astrodamus: no tak, mimo kolejny kryzysów, lokalnych i na świecie, ludzie zarabiali coraz więcej, było coraz więcej stanowisk pracy, młodzi jak szli do roboty, to zarabiali z 5, 7 czy więcej na rękę. ludzie nie tłukli się w pośredniakach, by dorwać robotę za 1200. kobiety rezygnowały z pracy bo wolały dostać 500+, by być dalej pomiatane
ech dobrze, że już pis nie rządzi
  • Odpowiedz
@Jasak: najbardziej niebezpieczne w nich jest to, że nie mają moralności. Nie ma w nich ludzkich odruchów, a już na pewno nie ma "Boga" w ich sercach którym tak się afiszują.
  • Odpowiedz