Aktywne Wpisy
schwarzstork +15
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Drom +51
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mirki pytanko, chcę kupić MTB, moje wymiary 182/89. Jestem na pograniczu M/L, wiadomo, chciałbym żeby rower był zwinny więc wybór padłby na M, ale rower będzie też wybiedzoną alternatywą dla Grawela, i tu pytanie. Czy na typowo prostych trasach M też się sprawdzi? Czy lepie iść w L żeby być bardziej rozciągniętym?
temu zdziwiony jestem
@biialas
Bożesztymój, z szacunku do poświęconego przez was czasu i zainteresowania tematem muszę odpisać, a nie kcę.
Konus został w jakiejś zaślepce od koła. Także wrócił na miejsce i już działa. Przykręciłem to wczoraj na pałę i tak zostało.
przynajmniej przećwiczone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file4165167872808845039
Pobierzhttps://www.canyon.com/pl-pl/rowery-gorskie/rowery-trailowe/grand-canyon/grand-canyon/grand-canyon-7/3271.html?dwvar_3271_pv_rahmenfarbe=RD
tutaj jest specyfikacja, ogólnie sam napęd jakoś specjalnie mi nie przeszkadza, może jest troche za miękki, ale ten rower i tak jest do rekreacyjnej jazdy, właściwie to traktor do rekreacyjnej jazdy, opony są ogromne ;d
@GrubyKociol: no to super, dzięki za info i za opinie