Aktywne Wpisy
seventh_gate +3
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba bezdomna. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie bezdomna.
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie

Gienek-Kielbasa +164
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
Pobierz

Mirki pytanko, chcę kupić MTB, moje wymiary 182/89. Jestem na pograniczu M/L, wiadomo, chciałbym żeby rower był zwinny więc wybór padłby na M, ale rower będzie też wybiedzoną alternatywą dla Grawela, i tu pytanie. Czy na typowo prostych trasach M też się sprawdzi? Czy lepie iść w L żeby być bardziej rozciągniętym?
@ujdzie: haha dzięki za idealne zobrazowanie
@GrubyKociol: byłem przekonany, że to właśnie kenion ma najlepsze ceny z wiadomo jakiego powodu. Co byś proponował w cenie poniżej 6k? W Treku to pewnie napis jeszcze więcej kosztuje? Wstępnie właśnie skłaniałbym się
@biialas: nie, to nie 2018 rok
ten modeljest np. w Twoim przedziale
ale ja bym dołożył do modelu wyżej
@Lewatylnalapa: tak na prawdę to kupuję trochę z fanaberii, bo do jeżdżenia mam szosę, ale wolny czas mi się ogromnie skurczył, to zamiast na asfalcie jeździć godzinę to wybrałbym las. Trasy to właśnie krótkie wypady do lasu, a w przyszłości żwirówka i asfalt jak żonie gravela ogarnę. Wtedy mtb obczepiłbym
mirki help, kupiłem bieda wersje canyona w promocji w ladnym kolorze, rower mial służyć do wyjazdu w las i powrotu, ale jeszcze nie wyjechał.
Noga jestem z serwisu, przy montowaniu przedniego koła myślałem, że do porządnej regulacji są klocki hamulcowe, jak kolo było lekko przykręcone to się kręciło, jak dokręcałem koło na maxa to przestało się kręcić, w-------m się, zdemontowałem
źródło: skren
PobierzStawiasz rower na koła, dociskasz od góry ciałem mostek i dopiero skręcasz koło upewniając się że równo i stabilnie stoi.