@typ53B: Ciekawe czy Czarnecki był konsultantem w tej wyprawie ( ͡°͜ʖ͡°) Bohater, pionier wytyczający nowe szlaki. Każdy prawdziwy wyborca PiSu powinien mieć taką figurkę.
W sumie to nie głupi pomysł. Można zacząć sprzedawać figurki polityków PiSu. Po 200zł od sztuki.
@malinq wiele ma afer jak znaczne opóźnienia w kluczowych inwestycjach jak elektrownia jądrowa, CPK, bzdurne inwestycje jak stacja benzynowa z myjnią na Modlinie, rozbudowa lotniska Okęcie gdzie są dosłownie dwa pasy na krzyż i loty od 6 do 20, oraz megalomania w stylu 3 linie kolejowe dla pociągów jadących 300km/h zamiast wielu z prędkością 200km/h i dużo bardziej przystępnych cenowo. Zapomniałem o nielegalnym finansowaniu kampanii dupiarza, uwaleniu dochodzenia wobec mecenasa kunia
@typ53B końcówka wystarczy mi, żeby wiedzieć, że to co piszesz to pisowski spin który jest stekiem bzdur.
No chyba, że #giertchdebil jest takim mastermindem przestępczości, że mimo podsłuchiwania go pegasusem pisowcy nie byli w stanie znaleźć na tyle silnych dowodów żeby wystawić ENA
Co do cpk i elektrowni jądrowej - nie wiem czy działają wolno, ale widzę, że działają w przeciwieństwie do dwóch kadencji partii PiS która jest w
źródło: temp_file5542799437496989062
PobierzBohater, pionier wytyczający nowe szlaki. Każdy prawdziwy wyborca PiSu powinien mieć taką figurkę.
W sumie to nie głupi pomysł. Można zacząć sprzedawać figurki polityków PiSu. Po 200zł od sztuki.
No chyba, że #giertchdebil jest takim mastermindem przestępczości, że mimo podsłuchiwania go pegasusem pisowcy nie byli w stanie znaleźć na tyle silnych dowodów żeby wystawić ENA
Co do cpk i elektrowni jądrowej - nie wiem czy działają wolno, ale widzę, że działają w przeciwieństwie do dwóch kadencji partii PiS która jest w