Aktywne Wpisy

zazdrosny +58
w sumie to pierwszy knockout widziałem jak miałem 10 lat.
2005 rok. w nocy z 7/8 marca oczywiście stary był nabombiony jak Messerschmitt i robił trzodę na chacie, jakieś rękoczyny, wyzwiska, więc mama zamknęła się w łazience i zadzwoniła po policję. godzina trwała jak wieczność, ale przyjechali i starego na izbę.
8 marca, dzień kobiet, godzina popoludniowa, jakieś ciotki u nas, kuzyni, kuzynki i nagle ktoś puka do drzwi. mama mówi do
2005 rok. w nocy z 7/8 marca oczywiście stary był nabombiony jak Messerschmitt i robił trzodę na chacie, jakieś rękoczyny, wyzwiska, więc mama zamknęła się w łazience i zadzwoniła po policję. godzina trwała jak wieczność, ale przyjechali i starego na izbę.
8 marca, dzień kobiet, godzina popoludniowa, jakieś ciotki u nas, kuzyni, kuzynki i nagle ktoś puka do drzwi. mama mówi do

czlowiekproso +11
Witam Państwa bardzo serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
rozpoczynamy nowy rok z #wykopowyportfelinwestycyjny
Na wstępie chciałbym poinformować że portfel jest na plusie już ponad 3tys pln, wartość na chwilę obecną to dokładnie 15 140zł przy zainwestowanych 12k czyli ponad 26% do przodu, za świetne typowanie spółek bardzo wszystkim dziękuję
W każdym razie dzisiaj typujecie spółki z GPW, zasady jak zwykle, każdy może wytypować po 1 spółce z Polskiej giełdy, do pierwszej
rozpoczynamy nowy rok z #wykopowyportfelinwestycyjny
Na wstępie chciałbym poinformować że portfel jest na plusie już ponad 3tys pln, wartość na chwilę obecną to dokładnie 15 140zł przy zainwestowanych 12k czyli ponad 26% do przodu, za świetne typowanie spółek bardzo wszystkim dziękuję
W każdym razie dzisiaj typujecie spółki z GPW, zasady jak zwykle, każdy może wytypować po 1 spółce z Polskiej giełdy, do pierwszej

źródło: 1000009521
Pobierz- aktualny to android nowy to iphone albo na odwrót
- nie pamietam loginu i hasla do google/appleid
- źle mi przegrales bo znikly mi wszystkie zdjecia wnuczka z whatsappa od adasia
- aplikacja banku ma byc! Ale numeru klienta i hasla nie pamietam, infolinia banku rozlacza sie z powodu slyszenia kilku glosow
- historia smsow sprzed 10 lat
Babciu, ale po co babci Facebook? Żeby siedzieć na pisowskich grupach i kolportować propagandę TV Republika? W żadnym wypadku
źródło: temp_file5944933715171579345
Pobierz- zobacz dziadka telefon bo mu facebook nie działa
miał wyłączone wifi i dane komórkowe
3 dni później
@Lolenson1888: Problem tkwi trochę w tym, że rynek klasycznych telefonów lub telefonów dla seniorów praktycznie nie istnieje. Ciężko znaleźć coś co faktycznie się sprawdzi.
@saggitarius_a: O to to, moja odpowiedź na wszystkie tego typu elektroniczne pierdoły. Nie dotykam się rzeczy które użytkownik może sam spierdzielić. Zamontować szafkę, kran, wymienić jakiś zawór, zamontować gniazdko? A proszę bardzo. Ale nie dotykam się elektroniki.