Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chleb_Powszedni: To że 'kartoteka' istnieje i nigdy nie będzie już taka sama jak przed tymi przygodami. Zawsze jej będzie coś nie pasowało, zawsze będzie porównywanie do innych partnerów. Im większy okres zabaw, większy bodycount tym mniejsza szansa na szczęśliwy związek.
  • Odpowiedz
@kaminarii Ale chyba napisała, że szuka faceta, nie typowego wykopka jak wy co całował jedynie mamę, więc on też będzie miał i to nawet dużo więcej doświadczenia od niej, ale wy się sami wyjasniacie i jeszcze nazywacie się chłopami xD 😆
  • Odpowiedz
@kaminarii ja wiem, że większość wykopków lata młodości spędziła w piwnicy (co w dużej mierze nie zmieniło się do dziś), ale normalni młodzi ludzie - nastolatkowie, 20-parolatkowie, zarówno chłopaki jak i dziewczyny - w tym wieku jeździli na wakacje, poznawali nowych ludzi, przeżywali zauroczenia i rozstania, bawili się, imprezowali. Tak wygląda normalna młodość. Trudno żeby 30-40 letnia osoba miała takie samo spojrzenie na życie jak gdy miała 20 lat.
  • Odpowiedz
  • 2
@Alzena
Nie każdy np. lubi chodzić po imprezach, ja nie lubię np. imprez za to np. na mecz lubię iść, rowerem pojeździć w dłuższe trasy itd
  • Odpowiedz
@Mirek224 to tylko przykład. Ci co nie lubili imprez mogli lubić spotkania w pubach rockandrollowych, albo gdzieś na piwku na stadionie, albo gdziekolwiek pod chmurką. Chodzi mi o fakt, że wykopki stawiają znak równości między 20 a 40 letnią osobą w kontekście tego, czego oczekuje od życia.
  • Odpowiedz
wczyny - w tym wieku jeździli na wakacje, poznawali nowych ludzi, przeżywali zauroczenia i rozstania, bawili się, imprezowali. Tak wygląda normalna młodość. Trudno żeby 30-40 letnia osoba miała takie samo spojrzenie na życie jak gdy miała 20 lat

@Alzena: No tak. Normalni ludzie korzystają z młodości a potem zakładają rodziny. Tylko 'wypaczeni' później gdzieś po internetach chlipią, że im nie wyszło. Czy to incele, czy ta babka ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@kaminarii: Chłop, przed którym kobiety ochoczo otwierają nogi, nie jest "szonem". Ta kategoria do facetów w ogóle nie pasuje ze względu na dynamikę damsko-męską, w której faceci zdobywają, a kobiety się oddają. Bycie dziewicą zawsze będzie wartością, bycie prawiczkiem zawsze będzie dowodem niekompetencji i nieatrakcyjności. Powtarzasz feministyczne kocopoły.
  • Odpowiedz
mhm a każdy facet to yebaka?

@ATAT-2: Proponuję czytać całość. Jeżeli dotarłeś do końcówki, to mogłeś chociaż przeczytać co napisałem obok, miałbyś odpowiedź.

Tak więc ponownie - babeczka napisała zwykłe zdanie, któ®e ma jak najbardziej sens, a wykopki się rzuciły do atakowania i oceniania bo to na pewno dz*wka co lubi czarne kutachy

Zdanie które tak jest przeorane i jest taką klasyką gatunku, zaraz obok 'zostańmy przyjaciółmi' czy 'jesteś dla
  • Odpowiedz