Wpis z mikrobloga

@ethize:

Ok, te telefony będą lepsze jeśli chodzi o głośniki, czas wsparcia, czas pracy na baterii, wydajność, jasnosc w pełnym słońcu.

Honor poza glosnikami(nie wiem), o czasem wsparcia chyba wygrywa w tych parametrach. Procesor znacznie lepszy od samsungowego Exynosa? Dla honora podają też ip55 ale to podobno odpowiednik ip65 eic też trochę na minus do ip68 w Samsungu.
  • Odpowiedz
@ethize:

Ja nie wymieniam zbyt często telefonu a roznie moze byc w przyszlosci, kolejny android moze wniesc cos przydatnego a przez to ograniczenie nie skorzystam choc telefon ciagle bedzie wydajny. Obecnie działam na Galaxy A52s z 2022r, który już nie będzie aktualizowany. Działa dosyć wydajnie poza jednym mankamentem czyli wypaleniem się ekranu w miejscu napisów belki górnej nie ma żadnych wad. Trzymany od pierwszego dnia w etui jest wizualnie jak
  • Odpowiedz
  • 0
@niedasieukryc Z mojego doświadczenia częściej się słyszy że aktualizacje coś psują niż dodają coś wartościowego.
Poprawki wydajności/aparatu są moze rok-dwa po premierze, a potem telefon może dostawać poprawki bezpieczeństwa albo nowy interfejs który chodzi gorzej niż stary
  • Odpowiedz
@ethize:

W przypadku tego samsunga mam wrażenie że jedna z aktualizacji poprawiła działanie.

Na minus s24fe jest głównie 2x mniejsza jasnosc ekranu ale tak patrząc całościowo to chyba nie jest to zly wybór. Pytanie jeszcze czy Honor nie ma jakichs błędów w systemie co może wyjść po dłuższym czasie?
  • Odpowiedz