Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@eeehhh: jeżeli tak rzeczywiście było i nie jest to przerobione zdjęcie to dosyć p------e, ale nie zmienia to faktu że z rąk izraelskich zginął mój rodak, który chciał pomóc cierpiącym ludziom. On nie zabił, jego zabili. A to, czy popierał za życia holocaust, albo czy jego rodzina zaczęła popierać po tym jak został zabity, to niezbyt mnie obchodzi, póki nikomu krzywdy nie robią. I niech Żydzi przestaną sobie wycierać gębę
  • Odpowiedz
@eeehhh: @Sandrinia
W temacie tego kościoła - posadzkę wybudowano w 1925 r., kiedy swastyka była mile kojarzącym się symbolem szczęścia i pokoju a praktycznie nikt nie słyszał o austriackim akwareliście (doszedł do władzy dopiero 8 lat później). Więc nie wiem o co bić pianę w temacie posadzki w kościele.
  • Odpowiedz
swastyka była mile kojarzącym się symbolem szczęścia i pokoju

@Dramcio: Oj już skończ pier... lić, dobrze? Sam nie wierzysz w to co wypisujesz. Ten symbol już po wojnie powinien być wykorzeniony z polskiej ziemi ale cóż, Polska B to jest Polska B.
  • Odpowiedz
@eeehhh: Wykopek w szoku, że w przedwojennej budowli można znaleźć swastyki. Chłopaku, to był kiedyś normalny symbol. A ten tekst o urodzinach Hitlera to już jest w ogóle poniżej krytyki.
  • Odpowiedz
@Zawulon: To teraz sobie retorycznie odpowiedz na pytanie czy msze przy swastykach to jest coś co pomaga polskim katolikom w dzisiejszych czasach xDDDD Ludzie, wy jesteście niemożliwi.
  • Odpowiedz
  • 24
@eeehhh:

Ale nie ze mną ten cherry picking. Nic nie wiesz i nie masz argumentów to odpowiadaj mi ciszą.

Argumentów na co? Na posadzkę w kościele? Naprawdę nie widzisz że jesteś jakiś przewrażliwiony, czy coś? Czy tylko udajesz bo chcesz potrollować? xD
Sandrinia - @eeehhh: 
 Ale nie ze mną ten cherry picking. Nic nie wiesz i nie masz ar...

źródło: latest

Pobierz
  • Odpowiedz
@Sandrinia: A TO SPOKO, TO NIC SIĘ NIE STAŁO.... przesadziłem, pewnie coś wychlałem i miałem jakieś omamy, cofam tę dyskusję, idę sobie.

jeżeli tak rzeczywiście było i nie jest to przerobione zdjęcie to dosyć p------e,
  • Odpowiedz