Wpis z mikrobloga

@Mirek224: jestem gruby ale nie mogę tego zmienić bo nie mam SIŁOWNI na wiosce xDDD
przegryw najgorsze geny to dostaje w baniaku a nie na mordzie bez kitu
  • Odpowiedz
@Zoyav: reddit polska jest spod znaku terapi xD tam każdy młot w--------a grube siano w nieskończonej s----------j spirali terapii, zmieniają terapeutów itp. Biorąc pod uwagę jak złożona jest ludzka psychika i ile czynników wpływa na to jakie mechanizmy radzenia sobie każdy z nas indywidualnie wykształca terapia zawsze wydawała mi się splycaniem problemu na podstawie kilku h z szybkim skategoryzowaniem pod dany schemat, Juleczka psychoszka, która sama jest jebnięta ma w
  • Odpowiedz
@jukel: kup se k---a orangutana i zacznij z nim ćwiczyć judo xD a tak serio mi się nie chce dymać na siłkę, hantle mi się znudziły, polecam wioślarza wodnego, dałem 1600 zł, jest apka do trackowania, dźwięk pluskajacej wody odpręża, nie jestem typem sportowca a to gowno powoduje że chce mi się do tego wracać, nawet będąc z------m po pracy z ochota tylko na sen, polecam
  • Odpowiedz
@drazekorsarze:no ogólnie „teriapia i jak renkom odjął” to debilne podejście ale jakakolwiek praca nad sobą jest mega pozytywna i nawet właśnie taki wioślarz czy hantelki poprawiają samopoczucie i nastrój. P---------e o tym, że nic się nie da zrobić to srogi debilizm bo przecież nawet te spierdotripy do lasu są mega pozytywne.
  • Odpowiedz