Wpis z mikrobloga

Z okazji dnia kobiet, życzymy wam przede wszystkim równouprawnienia, czyli:
- tego samego wieku emerytalnego,
- komisji i ćwiczeń wojskowych,
- tych samych zasad przy rekrutacji gdziekolwiek,
- równego traktowania w sądach rodzinnych i karnych,
- równego wkładu do budżetu.
- takich samych limitów bhp w pracy,
- abyście były traktowane tak jak wy traktujecie innych

Facetom zaś wszystkiego dobrego w dniu naszych oprawców
#rozowepaski #dzienkobiet
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 499
@No_mad: Dziękuję za życzenia dla nas facetów. Niestety w cuckoldstanie nic się nie zmieni... Jeden cuckold powyżej już skomentował nawet. Polska nigdy nie będzie miała mentalu Europy zachodniej
  • Odpowiedz
@Festiwal_Panczy: ta no to popatrz że jakoś długo mam problem zaruchać... Może na 30 rocznicę mi popuści w końcu xD
Tak jak czasami piszę takim typom jak ty - jak wrócę z pracy to pokaże małżonce ten wpis żeby mogła, w najprawdopodobniej niezbyt cenzuralnych słowach których niestety potem nie mogę tu przytoczyć, wypowiedzieć się na Twój temat xD Więc cel osiągnięty - białorycerzyk dostanie atencję od kobiety xD
  • Odpowiedz
W sejmie większość mają mężczyźni. Dlaczego nie uchwalimy prawa, które przestanie nas dyskryminować?

@blue-eyed: Mądrzejsze o tym nie wspomnieć. To niepodobna jest...
  • Odpowiedz
  • 50
@blue-eyed

@No_mad: W sejmie większość mają mężczyźni. Dlaczego nie uchwalimy prawa, które przestanie nas dyskryminować?

Przecież wielu mężczyzn w rzeczywistości to wszystko jak jest teraz popiera, ba, wręcz wspierają kobiety w tym, żeby miały coraz lepiej na niekorzyść meżczyzn.

Zobacz jak się już powoli zbiegają prawdziwi mężczyźni, rzecznicy witaminek, z ich nokautującym argumentem typu "haha widać, że nie ruchasz intzelu!!!11!!!!"
  • Odpowiedz