Aktywne Wpisy
ATAT-2 +359
Oglądając takie filmy często zachodzę w głowę, jak duże problemy psychiczne / problemy ze sobą / problemy z agresją mają niektórzy na drogach.
Dorosły chłop, dorobił się porsche w leasingu, zapewne ma pracę, rodzinę, męża, dom, obowiązki.
A jednak, wystarczy że ktoś za długo będzie wyprzedzał ciężarówkę lewym pasem i poświęci 10 minut swojego życia na hamowanie przed maską, zajeżdżanie drogi i kilkukrotne próby zablokowania przejazdu na publicznej trasie.
A jak już
Dorosły chłop, dorobił się porsche w leasingu, zapewne ma pracę, rodzinę, męża, dom, obowiązki.
A jednak, wystarczy że ktoś za długo będzie wyprzedzał ciężarówkę lewym pasem i poświęci 10 minut swojego życia na hamowanie przed maską, zajeżdżanie drogi i kilkukrotne próby zablokowania przejazdu na publicznej trasie.
A jak już
źródło: image
Pobierz
donalejd 0
Ktoś tu wczoraj pytał czy warto się bawić tradingiem na giełdzie przy dużych zarobkach, a ja mam inny przypadek: w połowie przyszłego roku chciałabym kupić mieszkanie, mam uzbierane więcej niż połowę + rodzina da mi jakieś wsparcie. Gdzie najlepiej trzymać te pieniądze teraz żeby bardzo nie traciły na inflacji? Rozumiem, że od giełdy trzymać się z daleka?
#finanse #gielda #nieruchomosci
#finanse #gielda #nieruchomosci

#zwiazki #kiciochpyta #logikarozowychpaskow
Czy puścilibyście na wesele dziewczynę gdyby zaprosiła kolegę na osobę towarzyszącą? Dodam że znamy się 1-2 miesiące, i ustawiała się na to wesele jeszcze wtedy kiedy się nie znaliśmy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Zaproszenia na wesele dostaje się minimum pół roku wcześniej więc ona je przyjęła zanim Cię poznała i mogła się umówić z kimś kogo już zna dłużej niż Ciebie by tam iść razem. Słabo że nie zostałeś wzięty pod uwagę ale wasza relacja nie trwa na tyle długo by
@pwone 1-2 miesiące znajomości weź się pan ogarnij XD równie dobrze za tydzień może być koniec. Jakby mi chłop ledwo poznany powiedział, że pozwala albo nie pozwala na cokolwiek, to by było bye, bye creepy guy.
Oj tam, chodziło mi bardziej jak do tego podejść i to przetrawić :P, wiadomo
Normalnie do tego podejść, to jest za świeża relacja, ja bym nie zabrała na wesele typka, którego znam miesiąc i będzie tam moja rodzina. Życz dobrej zabawy i spytaj potem jak było.