Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1000
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
mcsQ +13
zauważyliście że robi się jakas moda w wieku 35+ na niepicie alkoholu? nie na byciu absytentem, po prostu wypicie jednego dwa drineczkow w miesiącu jak się ma ochotę. Sporo znajomych w ogóle rzuciło alko lub piję znacznie mniej. Tak jak palenie fajek to obecnie wiocha tak możliwe że będzie z upijaniem się za jakiś czas.
#a-----l
#a-----l
#tinder
*może bo większość kończy grając w gry, pijąc p--o i hodując brzuszek, ale tym mniejsza jest konkurencja dla facetów którzy coś sobą reprezentują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No dobrze napisałeś. To tak jak ulane łaski co narzekają,, że chad się z nimi nie hajta
@krystian-stepaniak
Wyglądam podobnie, ale zdjęcia dużo lepsze które zrobiła mi moja była xd
Laski 27-3x wchodzą na apki albo dalej po ruchanie, albo po męża takiego premium beciaka, bo regularów mają na pęczki w otoczeniu.
Laski młodsze szukają albo bulla, albo sponsora — i tu też wolą mniej bogatego sponsora, który nie jest szpetny, ale stać go na all-inclusive, ma auto itp. niż geriatryka tylko z bilonem.
I dlatego, jak głoszą potężni redpillowcy, jesteś teraz potencjalnym obiektem zainteresowania obu kohort. Daj jakieś subtelne
Bez kitu. Szukają sponsora beciaka aż huczy. Kiedyś poznałem tam łaskę, z którą związek nie wypalił bo nie chciałem sprawić by mogła całymi dniami pierdziel na instagramie. Potem sie okazało ze w wieku 23 lat miała typa 18 lat starszego