Wpis z mikrobloga

Jak to jest, że mając 21 lat prawie nie miałem matchy, a teraz w tym samym miescie, w wieku 31 lat mam dosłownie prawie każde (ponad 90%) przesunięcie = match. Z tymi 19 letnimi też. Na dodatek nawet same wysyłają mi mahajacy.jpg. Miałem szczerze wrazenie, że coś sie zepsuło, ale nie
#tinder
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3k1m: facet z wiekiem (może*) dużo zyskiwać. Sam jak miałem tindera to nabiłem parę tysięcy matchy ( ͡º ͜ʖ͡º)

*może bo większość kończy grając w gry, pijąc p--o i hodując brzuszek, ale tym mniejsza jest konkurencja dla facetów którzy coś sobą reprezentują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@3k1m

Laski 27-3x wchodzą na apki albo dalej po ruchanie, albo po męża takiego premium beciaka, bo regularów mają na pęczki w otoczeniu.

Laski młodsze szukają albo bulla, albo sponsora — i tu też wolą mniej bogatego sponsora, który nie jest szpetny, ale stać go na all-inclusive, ma auto itp. niż geriatryka tylko z bilonem.

I dlatego, jak głoszą potężni redpillowcy, jesteś teraz potencjalnym obiektem zainteresowania obu kohort. Daj jakieś subtelne
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Derpinardus:
Bez kitu. Szukają sponsora beciaka aż huczy. Kiedyś poznałem tam łaskę, z którą związek nie wypalił bo nie chciałem sprawić by mogła całymi dniami pierdziel na instagramie. Potem sie okazało ze w wieku 23 lat miała typa 18 lat starszego
  • Odpowiedz
@3k1m: miałem podobnie - w wieku 26 lat miałem mało lajków - żeby dobić do 99 polubien potrzebowałem 2 tygodnie. W wieku 31 lat licznik dobijał do 99 lajków w 6h. W tym samym mieście. Morda mi się postarzała, lekko zrobiły zakola ale w międzyczasie na siłowni przypakowałem z 82 na 100kg. Pisały do mnie same laski z propozycją randki. Warto coś tam podnosić to żelastwo. W 1,5 tygodnia pobytu
  • Odpowiedz