Aktywne Wpisy

tojapaweu +130
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Xxxvvvwww +317

źródło: temp_file4460833836964255216
Pobierz
#polityka #wybory
źródło: temp_file4947134347254806897
PobierzI niech już więcej nie ściemniają że są przeciwko popisowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni rozumieją że głosowało nawet nie połowa polskiego społeczeństwa?
@galicjanin: nie było takiej opcji na karcie do głosowania a mówienie tego to literalnie to samo co twierdzenie, że jest więcej niż dwie płcie u ludzi.
Głosowali? Głosowali. Nie ma absolutnie żadnego usprawiedliwienia dla tej patologii. Absolutnie żadnego. Ich odpowiedzialność. I będę im to przypominać na każdym kroku.
Mniejsze zło to dla jednych jest trzaskowski a dla innych nawrocki. Różnia to 375k głosów czyli tak naprawde 187,5k ludzi ( 1 głos przeniosony na kandydata zmniejsza różnice o 2)
Oczywiście że jest i jest ich mnóstwo.
I przestań teraz wymyślać i szukać usprawiedliwienia tylko bierz odpowiedzialność za swój głos na Nawrockiego. Tyle i aż tyle.
@Sin-: wtedy była akcja #mimowszystkoduda czyli tak samo jak teraz - dobrze wiedzieli w co pchają ten kraj. No i jak żaden kandydat im się nie podobał to mogli wybrać trzecią opcję czyli nie iść na wybory
Ale wy macie z-----ą logike. Gdyby każdy któremu się nie podoba kandydat nie poszedł na wybory, to po co druga tura? Mam wrażenie że wogóle nie czaicie o czym ja mówie. Zastranówcie się ile % ludzi od Mentzena poszło na Trzaskowskiego, mimo że TO NIE BYŁ ICH KANDYDAT.
W sumie mnie nie dziwi że nasze społeczeństwo jest jakie jest, skoro średnio wszyscy są takimi "tuzami intelektu" jak