Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

że te zdjecia były robione w podobnych czasach

@Nevermore_: inne czasy, dwie turbo skrajne sytuacje materialne, ale co tam, przekaz ma się zgadzać xD

przecież jesteście kowalami swego
  • Odpowiedz
@Tippler mam zdjęcie z rodziną jak na górze, mój syn z nami takie jak na dole. Jedno pokolenie z-----------a, poświęceń i kompletnego braku pleców, znajomości i innych dyrdymałów

A ale w jednym się zgodzę, latwiej powiedzieć nie da się
  • Odpowiedz
@Tippler: widzę, że uspokajasz swoje sumienie :-) cel osiągnięty, nic nie mam bo to wina rodziców i systemu.

w szkole nie byłem najlepszy, rodzice nie dali mi auta na 18 urodziny, nie dostałem mieszkania. Na studiach musialem żyć za 200-300 miesięcznie, więc żadnych imprez bo nie było za co. Ten czas przeznaczałem na naukę i w ten sposób udało się zgarnąć stypendium rektora, a to poprawilo moją sytuację finansową.

Dziś
  • Odpowiedz
@Kolarzino mając te 15 lat czy 16 możesz się już uczyć przez neta pożądanych i dochodowych umiejętności xD w te 4 lata do 20 r.ż. jesteś w stanie z tutoriali z neta opanować takiego Blendera, stawianie stron, grafikę, podstawy programowania. Cokolwiek w sumie xD nawet fotografii czy kręcenia filmów możesz się nauczyć mając tylko telefon, bo zasady kadrowania i kompozycji, pracy z oświetleniem niczym się nie różnią gdy przesiądziesz się na
  • Odpowiedz