Aktywne Wpisy

cytr0netx99 +31
#gielda ale dla zasięgu wołam #bitcoin #kryptowaluty
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
źródło: w2s2udy9tnl61
Pobierz
bluffek +3
#gielda dobra, dla osób które mówią że kwanty powaliło. IONQ ma kapitalizację 25 mld I najnowszą technologię, która może zmienić swiat. JP Morgan wali w to hajs, procesory od nvda będą wyglądały outdated przy sile kwantów, kwanty wesprą AI, misje rządowe, odkrycia, kwantowy internet, dokładności gps, przyśpiesza produkcję, usprawnią zabezpieczenia, dadzą wam takie reklamy do was dopasowane że ciężko będzie nie kliknąć, wszystko będzie szło w kierunku idealnego skrojenia produktu

Beka z waszego guru zapiekanka xD
źródło: spello-zapiex
Pobierz