Wpis z mikrobloga

#switch2 #thps #activision #nintendo czy ktoś może mje wytłumaczyć jak można byc takim pazernym gnojkiem jak activision i sprzedawać THPS 3+4 jako kod do pobrania w opakowaniu z grą? Juz nawet ten game key card bym zrozumiał, ale kod w opakowaniu?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wypiek
  • 1
@OlFunkyBastard ja liczę, że kupując wersje na switcha 1 będzie za niedużą opłatę upgrade do switcha 2. W innym wypadku nie potrzebuję opakowania do wykorzystanego kodu. Kto to widział
  • Odpowiedz
@Miskov oni wykastrowali 4, żeby sobie zrobić copy+paste ze schematów 1-3. To przecież było pewne, że na tej grze będą cebulić wszędzie. Ta gra, że wychodzi to cud, bo w oczach korpo ta gra wyszła jako klapa finansowa (mowa o 1+2). Poza tym Activision, a i cały Microsoft jakby mógł to by wszystko już dzisiaj przeniósł do chmury albo w formie kodów przypisanych do konta.
  • Odpowiedz
@Miskov strasznie mnie to boli, bo człowiek dorósł, ma jakieś tam pieniądze na tego typu wydatki, nie ma czasu na zabawe w piractwo, jest kilka gier które z chęcią bym kupił fizyczne wydanie. I co? Doczekaliśmy się czasów, gdzie fizycznych wydań nie ma albo są takie potworki jak kod do pobrania gry w pudełku ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 1
@sajmonm dokładnie. Puste opakowanie moge kupic na aliexpress, wydrukowac okładke a gre zassac z neta. Co za rozncia.. i tu i tu gra nie jest moja
  • Odpowiedz