Aktywne Wpisy

purrminator +90
Chuop siedzi na pogotowiu i czeka na rtg kręgosłupa bo ślepy i głuchy dziad yebnął mu w auto. Starasz się jeździć bezpiecznie, trzymasz się ograniczeń prędkości, nie chlasz I nie ćpasz przed jazdą a na końcu i tak trafisz na lvl70 Stewie Wondera. Fura z uszkodzeniem strukturalnym, min. 3 tygodnie bez auta a zniżki idą się walić... Piękna to bedzie majówka, nie zapomnę jej nigdy ( ͡° ʖ̯ ͡°

troglodyta_erudyta +244
Dużo postów o tym, że w majówkę trzeba się n-----ć n---------ć, a ja nieskromnie się pochwalę, że właśnie stuknęło 2 miesiące bez kropli alkoholu i jedziemy dalej.

Komentarz usunięty przez moderatora
A wcześniej jak się wyskakałaś to twoje.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: co na przyklad
@mirko_anonim: Lekarz?
Nie pisze pod nickiem bo trafnie odgadłam że mnie tu będą wyzywać - i miałam rację, chociaż mnie to i tak dziwi i przeraża że mizoginia wybiła nawet pod tak sympatycznym wpisem, ja wam serio nic nie zrobiłam a że sama jestem teraz szczęśliwa to chciałam może wam przemycić jakieś dobre rady, żeby może ci biedni chłopcy spróbowali zmienić nastawienie i znaleźć szczęście, no ale dowiedziałam
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
No tak, bo zaimponował mi tym co robi i w jaki sposób o tym opowiada, wydaje ci się że jak inaczej powstają związki? Ty byś chciał w ogóle być z kobietą której niczym nie imponujesz i która nie patrzy na ciebie z
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny