Aktywne Wpisy

Wreszcie moja czerwona bestia jest w pełni złożona.
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
źródło: 1000010358
Pobierz
kleboldswaifuv2 +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A mam wrażenie że przytoczyłeś wygląd dresa jako wadę. np: ten z twoje 5 m 3, jest ponoć bardzo przystojny a wyleciał z programu za zbyt dojrzały i ostry wygląd, czyli taki trochę dresowaty
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-06-06_142940_www.youtube.com
PobierzZasadnicza różnica między "dresem", który ma duże branie wśród kobiet, a dresem, który takiego nie ma, jest to, że ten pierwszy bardziej przypomina gościa, którego wrzucił u góry op, a ten drugi bardziej jednego z tych jegomościów pic rel
źródło: temp_file3030773020194643451
PobierzJa mam kolegę manleta j----e 145 cm z krzywą mordą i co tydzień r00cha inną ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Wychowanie przez rodziców ma najwiekszy wpływ na pewność siebie - wygląd czy siła ma dużo mniejszy.
Zamiast wyglądu powinna być pozycja społeczna.
A najlepsze jest to, że nie tylko kobiety faworyzują ładnych facetów. Mega często to właśnie faceci faworyzują ich jeszcze bardziej.
Bardzo mi przykro że ludzie tacy są, nawet jako beneficjent takiego systemu wolałbym z całego serca, żeby było po prostu normalniej. Ludzie są totalnie z-----i, a social media jeszcze to z------e potęguje.
@Little_Makak: No to przecież się zgadza z tym co napisałem. Autyzm nie pozwalał im zająć odpowiednio wysokiej pozycji społecznej.
Pozycja jest ustalana w kilka sekund na podstawie prymitywnych czynników. Czy podobasz się i wzbudzasz szacunek.
To czy twoja rodzina ma np: znajomości