Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Rozbraja mnie, że w tym ścieku zwanym wykopem, ktokolwiek ma czelność udawać, że hejt płynie symetrycznie w obie strony. Nie. Nie płynie.

@eduardo-garcia: wszedłem w najnowsze na mikro, znalazłem cztery wpisy obrażające jedną stronę, zero takich, które obrażają drugą.
  • Odpowiedz
jest i jest to tępa, pisowska propaganda dzieląca społeczeństwo.

@aarahon: chyba coś Ci się pomyliło. Jedna propagandę dzieląca społeczeństwo była kampania Trzaskowskiego. Widziałeś aby Nawrocki w kampanii jechał po przeciwnikach i ich obrażał? Ja nie. A przy Trzaskowskiem już tak, o samych wyboracach nie mówiąc bo to co się tu działo na wykopie to 80 procent userow powinno bana wyłapać.
Takiej hipokryzji to nawet u pisowcow nie widziałem. Szczerze mnie
  • Odpowiedz
@atreus-bogwojny: chłopie nigdy w życiu na PiS nie głosowałem :D to właśnie pokazuje myślenie typowego wyborcy trzaska. 0-1 jak nie jesteś za Trzaskowskiem to na pewno jesteś za Nawrockim. Jak dziecko albo osoba z zaburzeniami
  • Odpowiedz
  • 0
@aarahon ok, jak już skonczysz obrażać randomow w internecie to wróć do tematu odnieść się merytorycznie do treści mojego wpisu
  • Odpowiedz
ok, jak już skonczysz obrażać randomow w internecie to wróć do tematu odnieść się merytorycznie do treści mojego wpisu

@d3n3b: ja nie obrażam randomów w internecie. Pozawalam sobie też nie odnosić do merytorycznej treści jeśli jest poprzedzone kłamstwem.
  • Odpowiedz